Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért jó ez nekik?

Miért jó ez nekik?

Figyelt kérdés
Ma voltam iskolában és hallottam mert pont háttal voltam hogy halkan de kibeszéltek hogy csendes vagyok meg hogy szétszórt. Ez eléggé rosszul esett sajnos lelkileg nem vagyok most a legerősebb ezért elmentem a mosdóba sírni, rajtam így jön ki ha valami bánt. És azóta ezen gondolkodom. Kérdésem az lenne mire jó ez nekik mit akarnak ezzel elérni? Jó másnak fájdalmat okozni? Ráadásul egy olyan lányról van szó aki a tanároknak alig mer beszélni meg sok valakivel.
2021. jún. 16. 14:33
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Mi miert jo nekik? Emberek szoktak egymasrol beszelni. Nem tudtak, hogy hallod. Ezek raadasul nem rosszindulatu megallapitasok. Hulye erzes lehet meghallani, de te vagy tulerzekeny.
2021. jún. 16. 14:44
 2/7 anonim ***** válasza:
56%
Milyen iskolában voltál ma? Tegnap végetért a tanév. :)
2021. jún. 16. 15:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

2, lehet külföldön él vagy régebben történt vele csak átírta a kérdést, hogy ne bukjon le, hogy ő az vagy lehet, hogy valami miatt be kellett menniük (pl nálunk anno volt lehetőség tankönyveket leadni, hogy odaadhassák a rászoruló diákoknak a nyár végén).

Kérdező, az emberek úgy érzik jól magukat, ha beszélhetnek a másikról, ez mindig is így volt, így marad, így lesz.

Ne szomorkodj emiatt, hiszen nem durva dolgokat mondtak, vagyis én ezt a két jelzőt nem érzem olyan negatívnak.

Nekem is volt amúgy, hogy kibeszéltek és pont akkor mentem be a terembe de a lány nem vett észre. Én odamentem és mondtam neki, hogy - tényleg, na és mit tudsz még Fláviáról? Eléggé megdöbbent. :D

2021. jún. 16. 15:23
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem nyári gyakorlat miatt voltam.
2021. jún. 16. 15:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen csak ilyeneket mondtak csak próbáltam jobban kifejezni. Hogy számukra idegesítő a jelenlétem. Meg hogy nem sokat beszélek. Meg a régi emlékeket hogy mit tettem rosszul még akkor. Ezt nem értettem hogy mit akarnak ezzel elérni?
2021. jún. 16. 15:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Én inkább ezt úgy fogom fel, hogy valakik felfigyeltek rád, hogy csendes vagy, és szétszórt, tehát valami gondod lehet. Segítő szándékkal is gondolhattak rád, nem csak rossz szándékkal. Lehet, hogy segíteni szeretnének neked, hogy térj ismét vissza önmagadhoz.
2021. jún. 16. 17:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Megértést akart egyik a másiktól kapni. Elfogadást.
2021. jún. 21. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!