Van értelme befejeznem az egyetemet?
3 éves szak és már csak 1 év van hátra.. De viszont tudom, hogy soha az életben nem fogok elhelyezkedni vele, mert nem lehet megélni belőle.
Vagyis elhelyezkedni el lehetne vele, de főleg a közszférában. Oda meg nem akarok menni. Egy Aldis árufeltöltő is jobban keres, mint amit ezzel a diplomával keresnék. Szóval én is inkább elmennék árufeltöltőnek, minthogy diplomás közalkalmazott legyek
Fejezd be, legalább lesz egy papírod.. Kitörölheted vele, de legalább meglesz.
Sok helyen pozitívum bármilyen diploma.
Barátnőm se lesz úgy, ha keresek 180 ezret...
De családot alapítani nem lehet közszférás fizetésből.. Magamat sem fogom tudni eltartani, nemhogy egy nőt meg egy gyereket.
Lakhatok a mamahotelban 50 éves koromig
Semmi. De ebből is látszik, hogy egy lúzer vagyok, mert nem vagyok képes erre.
Persze ha a gyárba mennék, akkor se lennék képes rá. De még mindig több pénzem lenne, mint ha közszférában dolgoznék.
e.
Egyébként meg érettségi is elég ahhoz, hogy közigazgatásban dolgozzak, nem kell hozzá diploma. Szóval már csak emiatt is totál értelmetlen ez az egyetem.
Több embert is ismerek, akik elvégezték az NKE-t és most kormányablakban dolgoznak. Pedig oda érettségi is elég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!