Helyesen döntöttünk ha meghívtuk az igazgató által gyűlölt tanárt is a bankettre, az igazgató meg ha jön jön, ha nem jön nem jön-ő dolga?
Van egy kirúgott tanár akit mi imádtunk, a diri meg gyűlölte. Ki is rúgta.
De meghívtuk a bankettre.
Azt mondta a diri erre ha ez a tanár ott lesz ő nem jön...
Megtárgyaltuk a dolgot, és arra jutottunk a meghívott gyűlölt tanár az jön, a diri meg kit érdekel-ha jön jön, ha nem jön nem jön. Ő dolga.
Kész.
Így döntöttünk.
Jól döntöttünk?
(olyan javaslat is volt hogy megírjuk a dirinek hogy nyasgem, akkor ne jöjjön, kutyának nem fog hiányozni-de elvettettük)
"Jól megmutatjátok"
És akkor szerinted mit kéne tennünk? fület farkat behúzni és nem hívni meg a kedvelt tanárt mert a dirinek(akit magát meg kb mindenki magasból leszar) nem tetszik? Ezt kéne tennünk?
Bár nem én vagyok a kérdező de megkérdezem hogy lehet NEM belemenni egy ilyen szituba? Az egyik meghívott kijelenti hogy ha X másikat is meghívnak akkor Ő nem jön. Hát erre a szervezőknek valamit mondani kell.
pl. azt hogy drága aranyapám akkor nem gyüssz oszt kész.
#5 Nem tudom, miért van lepontozva, igaza van. Nem lehet ebbe a szituációba nem belemenni.
Jól döntöttetek, de nem kell semmit írni az igazgatónak, főleg nem trágár módon.
", hogy ghívjátok és kész."
Ez történt!! Le is írtam! Megírtuk neki hogy a meghívás az áll és marad de számítson rá hogy az általa nem szeretett egyén is ott lesz.
(azt nem írtuk mellé hogy magasból leszarjuk jön-e vagy nem)
EZ történt. le is van írva.
"Akkor minek kell ide is kiírkálni,
Mert miért ne. CSak. neked tán kötelező olvasni? KI kényszerít rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!