Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Helyesen döntöttünk ha meghívt...

Helyesen döntöttünk ha meghívtuk az igazgató által gyűlölt tanárt is a bankettre, az igazgató meg ha jön jön, ha nem jön nem jön-ő dolga?

Figyelt kérdés

Van egy kirúgott tanár akit mi imádtunk, a diri meg gyűlölte. Ki is rúgta.

De meghívtuk a bankettre.

Azt mondta a diri erre ha ez a tanár ott lesz ő nem jön...

Megtárgyaltuk a dolgot, és arra jutottunk a meghívott gyűlölt tanár az jön, a diri meg kit érdekel-ha jön jön, ha nem jön nem jön. Ő dolga.

Kész.

Így döntöttünk.

Jól döntöttünk?

(olyan javaslat is volt hogy megírjuk a dirinek hogy nyasgem, akkor ne jöjjön, kutyának nem fog hiányozni-de elvettettük)

2021. jún. 11. 21:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Helyes döntés!
2021. jún. 11. 21:08
 2/11 anonim ***** válasza:
94%
Jujj. Jól megmutatjátok.🎉
2021. jún. 11. 21:09
 3/11 A kérdező kommentje:

"Jól megmutatjátok"

És akkor szerinted mit kéne tennünk? fület farkat behúzni és nem hívni meg a kedvelt tanárt mert a dirinek(akit magát meg kb mindenki magasból leszar) nem tetszik? Ezt kéne tennünk?

2021. jún. 11. 21:10
 4/11 anonim ***** válasza:
67%
Nem, dehogy. Szerintem az a fszság egyáltalán, hogy belementek ebbe a vihar a biliben- dráma- hiszti hülyeségbe. De ha meg már igen, akkor így döntöttetek, nem kell az internen jóváhagyatni meg vállveregetést várni.
2021. jún. 11. 21:15
 5/11 anonim ***** válasza:
55%

Bár nem én vagyok a kérdező de megkérdezem hogy lehet NEM belemenni egy ilyen szituba? Az egyik meghívott kijelenti hogy ha X másikat is meghívnak akkor Ő nem jön. Hát erre a szervezőknek valamit mondani kell.

pl. azt hogy drága aranyapám akkor nem gyüssz oszt kész.

2021. jún. 11. 21:23
 6/11 anonim ***** válasza:
42%

#5 Nem tudom, miért van lepontozva, igaza van. Nem lehet ebbe a szituációba nem belemenni.

Jól döntöttetek, de nem kell semmit írni az igazgatónak, főleg nem trágár módon.

2021. jún. 11. 22:43
 7/11 anonim ***** válasza:
41%
Úgy kell nem belemenni a szituba, hogy meghívjátok és kész. Nincs gondolkodás a szánalmas levélen, nincs aztán csak azért is arcoskodás a neten. Hanem érett módon meghozni a döntést és nem verdesni utána a seggeteket a földhöz idegeneknek, hogy de kémények voltunk. Mert ez a dac, ez inkább nevetséges. Még akkor is, ha az igazgató is egy debil.
2021. jún. 12. 07:59
 8/11 A kérdező kommentje:

", hogy ghívjátok és kész."

Ez történt!! Le is írtam! Megírtuk neki hogy a meghívás az áll és marad de számítson rá hogy az általa nem szeretett egyén is ott lesz.

(azt nem írtuk mellé hogy magasból leszarjuk jön-e vagy nem)

EZ történt. le is van írva.

2021. jún. 12. 09:02
 9/11 anonim ***** válasza:
Akkor minek kell ide is kiírkálni, hogy ti vagytok a menő gyerekek, mert jaj?
2021. jún. 12. 12:41
 10/11 A kérdező kommentje:

"Akkor minek kell ide is kiírkálni,

Mert miért ne. CSak. neked tán kötelező olvasni? KI kényszerít rá?

2021. jún. 12. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!