Hogyan írjak rá a tanáromra Messengeren?
Az a helyzet, hogy van egy tanárom, aki inkább Messengert használ mint e-mailt. És sose tudom, hogy Messengeren hogy illik elkezdeni egy üzenetet egy tanárnak.
Az van, hogy a héten nem vagyok suliba, mert karanténban vagyik. Osztályfőnök már tud erről, ez a tanár nem. Igazából csak azért akarok neki írni, mert nagyon mérges lenne ha nem írok. Meg pót témazárót íratna velem a héten, és így nem fog menni. Illetve meg akarom kérdezni, hogy bejelentkezzek-e Meeten az órára.
Főképp a Messengeren köszönéssel van bajom. Elég, ha úgy kezdem, hogy szép napot?
Szerintetek hogy írjak neki?
Ugyanúgy mintha e-mailt írnál:
Tisztelt Tanár Úr/Tanárnő!
Ezúton szeretném jelezni, hogy a héten nem leszek iskolában, mivel karanténban vagyok. Érdeklődni szeretnék, hogy Meeten bejelentkezzek-e az órára?
Üdvözlettel,
XY
Jó napot kívánok!
A héten nem fogok iskolába menni, mert Covid miatt karanténba kerültem. A témazárót igyekszem pótolni, miután a karantén lejárt.
Üdv.: X Y
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!