Mit tegyek, ha a Messengeres csoportban engem szidnak és kibeszélnek?
Az egyik osztálytársam kitalálta, hogy ha már úgyis régen láttuk egymást, akkor menjünk fel a dombra és "bulizzunk". Én vagyok az egyetlen, aki nem akar menni, és nem is fogok több okból kifolyólag:
1. Nem sikerült ebbe az osztályba beilleszkednem, és az lenne, hogy egyedül állok.
2. Alapjáraton nem vagyok bulizós típus.
3. Minek kellene mennem, amikor az egész osztály utál?
Most én vagyok a rosszarc és Messengeren osztálycsopiba kibeszélnek és rólam írkálnak, de még nem is privátba, hogy ne lássam, hanem ott a csoportba.
Hányadikas vagy?
Ha pl.: végzős vagy,akkor nem foglalkoznék velük.
Wtf
De gonoszak!
Vigyél magaddal valaki ismerőst, akivel jóban vagy, esetleg próbálj más osztályokkal barátkozni
A messenger csoportból meg lépj ki / vágj vissza nekik / sz*rd le őket
Amúgy is, azért miért kell gonoszkodni valakivel, csak mert 1 programra nem akar elmenni? És amúgy is, ha már emiatt gonoszkodnak, valószínűleg nem is vagy nekik érzelmileg fontos, akkor meg miért foglalkoznak azzal hogy mész-e vagy sem??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!