Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Egy tanár délután hány óráig...

Egy tanár délután hány óráig írhat üzenetet a diákoknak másnapi változtatásokról?

Figyelt kérdés

Mert ugye ha 11:30-kor ír, jó, ha 3 tanuló látja az üzenetet, hogy mittomén milyen könyvet hozzunk első órára, stb.. Szerintem tanítás vége.

Konkrétan év elején írt este 10 körül, hogy így meg úgy lesz a holnapi nap. Aztán meg vállvonással megjegyezte másnap, hogy ha nem láttad arról nem tehetek. Hát de könyörgön, nem éjszaka kell írni. Van aki dolgozik olyankor, van aki alszik, vagy egyszerűen nem nézi a telefonját. Én és sok évfolyamtársan 15 től 21-22-ig dolgozunk. Mikor hogy.

A második a kérdés az az, hogy reggel hány órától írhat?

Volt, hogy 7:30-kor írt az osztálycsoportba, hogy hozza be mindenki a füzetét, amit digit oktatás alatt írtunk. Ezt írta ma reggel. És úgy, hogy 7:30-kor már bőven a vonaton/buszon ülünk, aztán nekünk ír be felszereléshiányt, mert nem fordultunk vissza és hoztuk el.

2021. máj. 11. 21:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%

Pont addig amíg iskolában vannak.

Az is tulajdonképp egy munkahely, ha vége a tanításnak akkor az már a diák szabadidejének számít, amikor nem köteles az iskolai dolgokkal foglalkozni.

2021. máj. 12. 16:22
 12/17 anonim ***** válasza:
8%
22:37-kor írtál ide. Ezek szerint ugyanúgy netezel este/éjszaka. Biztos nem esne nehezedre megnèzni a sulis dolgokat is ami 2 perc kb. Nem nagyon értem a vergődést.
2021. máj. 12. 17:07
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

Tudod ez csak kivêtelesen most ide kiírta... Amúgy nem szokott.. ezt írtam én is h érdekes ide tud válaszolgatni. .

De hát ő nem nézi a telefont.

Én se nézem vêgülis csak jobb kamuzni

Ilyen az amikor a gyerekek papolnak h haladjanak a korral az idősek is. De bezzeg ha rájuk nézve van a haladás akkor jönnek minden szarral.

Egyrészt persze érthető, mert én ha már 6kor a buszon ülök h beérjek 8ra hiába ír 7kor h hozzak ezt azt.

Másrészt elég sok tanàr áll facebookon is rendelkezésre tanidő után h lehet tőle kérdezni dogához, házihoz bármihez... Csak ez már ilyenkor el van felejtve ( 2015-ös tanfolyam tehát rohadtul nem a covid)

2021. máj. 12. 18:44
 14/17 anonim válasza:
89%
Etikett szerint este 8 de szerintem lehetnek tekintettel a diákokra és figyelmeztethetnének korábban is. Ha meg nem sikerült teljesíteni a kérést akármilyen okból akkor meg empatikusan elfogadni és következmények nélkül hagyni..
2021. máj. 12. 22:36
 15/17 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy ilyen jól szórakoztok, én 15 perce értem haza :) Van 14 olvasatlan üzenetem. Nem kell ám általánosítani. Mintha azt mondanám, hogy minden bmw-s paraszt. Ja, szoktál indexelni és bmw-d van, na persze. (tipikus szuperintelligens megállapítások :( )
2021. máj. 12. 23:55
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Igen 14 olvasatlan üzenet...de ami fontos nem olvasod el hanem ide írkálsz oké
2021. máj. 13. 04:44
 17/17 anonim ***** válasza:
77%

Úgy látom, itt nagyon sokan keverik a szabadidős tevékenységet a munkával.

Pl attól hogy te esténként szoktál sétálni, még nem hívhatnak be minden bisz-baszért a munkehelyedre. Igen, elsétálsz ott akár magadtól is, de az attól még nem a munkáltatód rendelkezik afelett az idő felett.

2021. máj. 13. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!