Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szokott lenni osztály/évfolyam...

Szokott lenni osztály/évfolyamtalálkozótok? Ha igen, melyik volt osztállyal?

Figyelt kérdés

2021. máj. 7. 14:33
A kérdező szavazást indított:
Általános iskolás, középsulis osztály-, és fősulis/egyetemi évfolyamtalálkozónk is szokott lenni.
Csak általános iskolás osztálytalálkozónk szokott lenni.
Csak középsulis osztálytalálkozónk szokott lenni.
Csak fősulis/egyetemi évfolyamtalálkozónk szokott lenni.
Általános és középsulis osztálytalálkozónk szokott lenni, egyetemi/fősulis nem.
Általános iskolás és fősulis/egyetemi évfolyamtalálkozónk szokott lenni, középsulis nem.
Középsulis és egyetemi/fősulis évfolyamtalálkozónk szokott lenni, általános iskolás nem.
Egyáltalán nem szokott osztály-, ill. évfolyamtalálkozónk lenni.
33 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Eddig még egyszer se volt.

(2008-ban végeztem az általánost, 2013-ban a középsulit)

Volt hogy elkezdtük szervezni, de végül semmi nem lett belőle.

2021. máj. 7. 14:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy 30. éves ált. iskolai és egy 20. éves középiskolai osztálytalálkozónk, elég is volt szerintem mindenkinek egy életre.

A régi bunkók bunkók maradtak, még vacsora alatt is piszkálták a szelídebbeket, volt néhány meglepő vallomás, hogy kibe volt titokban szerelmes - jobb lett volna nem megtudni - amúgy egy kis mag egy este erejéig jólérezte magát, aztán mindenki szétszéledt.

2021. máj. 7. 15:29
 3/10 Metionin ***** válasza:
100%

Gimis volt egyszer de nem hívtak meg, utólag tudtam meg :D

Általános sulis nem is volt.

2021. máj. 7. 15:44
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Általános iskolávban 2010 végeztem, egyszer se volt

Középsuli 2015ben végeztem,sose volt

2021. máj. 7. 15:50
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Általánost 2010-ben végeztem, a középsulit 2014-ben, az első egyetemi szakomat pedig 2017-ben. Még 2014 nyarán volt egy találkozó közvetlen az érettségi után az osztályfőnök házánál, de azóta semmi. Az általános 5 éves osztálytalálkozóját megpróbálták megszervezni, de hamar elhalt a dolog.

Igazából talán 2 ember van összesen akivel szívesen találkoznék középiskolából (általánosból 0). Nincs bajom az emberekkel, de egyszerűen nem érdekelnek.

Az egyetemi szaktársakkal szívesen találkoznék újra évfolyam szinten, de amúgy sokukkal barátok lettünk, szóval rendszeresen találkozunk alapból. Elég kicsi a szakunk és korlátozottak a munkalehetőségek, szóval sokan együtt is dolgoznak a régi csoporttársakkal.

25/F

2021. máj. 7. 16:12
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Általanos iskolással volt, de már nem emlékszem mikor, teaházba mentünk.

A gimis ötévesre nem mentem el, mert akkor voltam depressziós és nagyon rossz állapotban voltam. Tízéves tuti nem lesz a covid miatt.

Egyetemen a covid előtt évente volt, a legutóbbi valami iszonyatos volt, mert egy csaj könyvbemutatót tartott meg a kutatásairól adott elő és ez nem értem hogy hogyan kapcsolódik az osztálytalálkozóhoz. Úgy képzeljétek el, hogy egy tanteremben ültünk csendben kaja, innivaló nélkül, amíg ő egy előadást tartott, mint egy egyetemi óran, előtte meg a tanszékvezető gyorsan elhadarta, hogy kit hogy hívnak és mikor tanult ott. Szerintem ennek az lenne a lényege, hogy beszélgetünk, elmeséljük a tapasztalatainkat, hogy mire hasznaljuk az ott szerzett tudásunkat meg, hogy mire emlékszünk az egyetemről.

2021. máj. 7. 16:41
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, pedig elvileg kellett volna. De mnodjuk amúgy sem mennék, mert senkire sem vagyok kiváncsi. Volt 1-2 emberrel suli után még kapcsolattartás, de elhalt a dolog. Többiekről semmit sem tudok, és nem is akarok.
2021. máj. 7. 19:08
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én még csak gimis vagyok (már igencsak a végén), általános iskolás osztállyal minden januárban találkozunk, idén sajnos elmaradt.
2021. máj. 7. 19:41
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Rendszeresen (5 évente) van általános évfolyamos és gimis osztálytalálkozónk. Tavaly a gimis 35. a hülye vírus miatt elmaradt, fene tudja, mikor lesz pótolva. Annyira az nem is hiányzik, akivel akarok, így is tudok beszélgetni.

Általánosból az idén esedékes a 40., szerintem leszünk, akik megszervezzük. Valószínűleg kevesebben fognak eljönni, szintén a hisztéria miatt. De lehet, hogy nem. Igen jófej társaság, mindig sokan vagyunk.

2021. máj. 7. 22:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Egy gimisen voltam, de az is már kb. 20 éve volt. Általános nem is volt.
2021. aug. 27. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!