Minden osztályban szokott lenni egy gyerek, akivel gyakran
óra alatt fordul elő, hogy wcre kell mennie és addig
hisztizik, amíg nem engedi ki a tanár?
Sosem kellett hisztiznem,de olyan szorongós voltam,hogy nem tudtam pisilni szünetben,ha sokan voltak bent. Így rendszeresen órán kérezkedtem ki. Nyilvàn nem dolgozat alatt. Elintéztem 2 perc alatt,egyik tanárom sem problémázott ezen.
2021. máj. 7. 13:17
Nem volt ilyen nálunk, azonban nem értek egyet azzal, hogy nem mehet ki pisilni valaki. Van olyan, hogy szünetben még nem kellett, de megivott az ember vagy fél liter vizet és az óra felénél jött rá a vizelési inger. Ilyenkor azzal érveltek a tanárok, hogy nagy fiú/lány vagy, bírd ki a következő szünetig. Igen, kibírja az ember, de rohadtul nem lehet figyelni teli, sajgó húgyhólyaggal az órán, hanem csak szenvedni, aminek semmi értelme.
2021. máj. 7. 13:21
Általánosban ilyenből sosem volt gond, de gimiben volt egy ilyen lány.
Szünetekben csoportosan járkált a suliban a barátaival, mentek a felsőbb évesekhez és mindig órákon kéredzkedett ki. Volt olyan tanár, aki a szemébe mondta, hogyha volt ideje a suli másik végében bandázni ez a 2 perces dolog is belefért volna. A csajszi meg nyafogni, néha hisztizni kezdett, a tanár megelégelte (szinte mindig nála akart kimenni mosdóba) és egyszer azt monda, hogy "húzzon ki pisilni, addig sem nyíg nekem". Érdekes volt :D
2021. máj. 7. 13:22
Szeptemberben lesz 55 éve, hogy megkezdtem az iskolát. A mi időnkben ez nem volt divatban. Csak nyomós indok esetén (pl hasmenés) mehetett ki valaki.
2021. máj. 7. 13:23
Nálunk kettő van, egyik hülyegyerek, de attól azért nagyon bírom, másik meg fogytékosnál lazább, nem jut eszembe a szó neve, ő inkább csak spanom.
2021. máj. 7. 13:32
Nálunk alsóban volt egy cukorbeteg lány, őt ezért engedték ki. A többi sulimban senki sem volt ilyen.
2021. máj. 7. 13:42
Nálunk nem volt ilyen se általánosban, se középiskolában. Hacsak nincs konkrét egészségügyi problémája (ami nyilván orvosi papírral jár és kivételt képez) akkor nekem ne mondja senki, hogy 45 percet nem tud megülni a seggén pisi, kaja, pia meg ilyesmi nélkül. Ha meg annyira kell mennie, elmehetett volna szünetben, a feszítés nem 45 perc alatt alakul ki. Mimózák.
2021. máj. 7. 13:42
Soha nem hisztiztam... ha kellett, felálltam és csendben kimentem wc-re... volt olyan tanár, aki teljesen kiakadt rajta, szinte toporzékolt, de én megmondtam nekik hogy szerintem elég nagy vagyok már ahhoz, hogy el tudjam dönteni, ha menni kell.
Ezt a legtöbben megértették. 1 olyan tanárom volt középsuliban, aki ezt sem tudta elfogadni... na ő konkrétan hisztiket vágott le, hogy én hogy merészelem ezt megtenni... megjósolta nekem, hogy egy mihaszna semmirekellő utcaseprő lesz belőlem ilyen hozzáállással...
Villamos mérnök lettem... kicsit mellé lőtt.
2021. máj. 7. 13:47
Ja és egyszer volt olyan, egy srác a legdebilebb azbosztályban, kémiaórán jelentkezett, hogy ki szeretne menni... de nem emgedték ki... akkor a hülyegyerek megkérdeztw, hogy akkor belevizelhet e a csapba?...
Tanár meg fel se fogta a kérdést, mondta, hogy persze... mire felfogta mire adott engedélyt, srác már lógatta is az egészbosztály előtt a 20cm-s bránert a csapba :D
2021. máj. 7. 13:49
Szerintem már ott hibádzik a dolog, hogy engedélyt kell kérni, hogy kimehessen a gyerek a mosdóba. Én mindig sokat ittam, ezért sokszor kellett, volt hogy nem engedtek ki. Nem tudtam koncentrálni az órára, mert csak arra koncentráltam, hogy ne pisiljek be. Ez se nem jó, se nem egészséges. Arra fogom nevelni a gyerekem, hogy ha kell, menjen ki, akkor is ha nem engedik.
2021. máj. 7. 13:50
Kapcsolódó kérdések: