Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A sulitokban milyen iskolai...

A sulitokban milyen iskolai bántalmazás történt?

Figyelt kérdés
Ha volt verekedés, akkor milyen módszerekhez folyamodott a verekedő gyerek, mit csinált a másikkal?

2021. máj. 7. 11:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha verekedést láttam általános iskolában (vagy másik nevén a Barbárok földjén), akkor az általában lökdösés, rúgás, ütés formájában valósult meg. A lelki terrort éreztem nagyon gyakran anno, nem is annyira a fizikait. A 8 év általános iskolából durván 6 éven keresztól szenvedtem beilleszkedési problémáktól
2021. máj. 8. 14:20
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
A csúfolást tartom még nagyon gyakori lelki terrorizálásnak, ami az iskolákban megtörténik. Volt olyan, hogy azért csúfoltak ki, mert németül rosszul ejtettem ki a huszas számot, zwanzig helyett zwanzisch-nak mondtam és egy hónapig mindenki ezzel baszogatott, ami mérhetetlenül sok volt nekem. Nem egyszer sírtam ilyen és ehhez hasonló más sértő gúnynév miatt. Értelemszerűen nem egy-egy beszólásról volt szó, hanem szándékos idegesítésről, lekicsinylő megjegyzésekről. Ezeket megalázásnak szánták az osztálytársak
2021. máj. 8. 20:24
 13/16 anonim ***** válasza:
42%
A vaskalapos tanárkák akik lepontoztak remélem élvezik a doákok könnyeiben áztatott Raffaellot, amit a tanítványaik kényszerből adtak nekik Karácsonyra. Miattuk motiválatlanok a diakok és lesznek munkakerülők.
2021. máj. 9. 21:15
 14/16 anonim ***** válasza:

Senuor Séf, ja, a 6 évvel idősebb cigesz osztálytársaknak biztos nagyon fájt volna, ha 10 éves kisgyerekként visszaütöttem volna nekik. Ha most látnám bármelyiket, fejüket letépném. Néha direkt átmegyek a szülőfalujukba, hátha találkozom valamelyikkel, de még nem volt szerencsém.

7-9-en kívűl mindegyik megtörtént. Azóta gyűlölöm a ciguszokat.

2021. jún. 28. 01:30
 15/16 anonim ***** válasza:

Emlékszem egyik napon az általános iskola alsó osztályban a délutáni napköziben kevés gyerek maradt az udvaron, és a tanárok sem voltak jelen (biztos kávézgattak a tanáriban, nem tudom merre jártak) és akkor elszabadultak az indulatok.

A fiúk valamiért elkezdték verni egymást (nem tudom mivel kezdődött a balhé) a lányok haját is megcibálták, ment a sírás, rívás, verekedés, megalázás, beszólások...

A tanárok késve ugyan, de kiértek az udvarra. Üvöltöztek velünk, a verekedős pulyákkal, hogy mit műveltünk...

Szerintem nekik végig kint kellett volna maradniuk az udvaron vigyázni a gyerekekre, elvégre Az a Dolguk, de hát sz**tak bele nagy ívben... remélem a jövőben az alkalmazott iskolaőrök jobbak lesznek ennél...

2021. aug. 10. 18:14
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Sosem felejtem el, amikor első gimiben azzal szívatott meg egy régi osztálytársam, hogy kihúzta alólam a széket, aztán szégyenszemre a pad alá estem.... a fél osztály, az egész német csoport rajtam röhögött.

Erre rá pár héttel később szerencsére meg tudtam bosszúlni, amit a hülyegyerek tett.

Én is kihúztam alóla a széket, akkorát taknyolt a földön, amit már szerintem a richter skála is érzékelt :). Veszélyes művelet volt, kis híján megvert a nálam kétszer nagyobb gyerek, de szerencsére megúsztam bunyó nélkül.

2021. szept. 10. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!