A sulitokban milyen iskolai bántalmazás történt?
Senuor Séf, ja, a 6 évvel idősebb cigesz osztálytársaknak biztos nagyon fájt volna, ha 10 éves kisgyerekként visszaütöttem volna nekik. Ha most látnám bármelyiket, fejüket letépném. Néha direkt átmegyek a szülőfalujukba, hátha találkozom valamelyikkel, de még nem volt szerencsém.
7-9-en kívűl mindegyik megtörtént. Azóta gyűlölöm a ciguszokat.
Emlékszem egyik napon az általános iskola alsó osztályban a délutáni napköziben kevés gyerek maradt az udvaron, és a tanárok sem voltak jelen (biztos kávézgattak a tanáriban, nem tudom merre jártak) és akkor elszabadultak az indulatok.
A fiúk valamiért elkezdték verni egymást (nem tudom mivel kezdődött a balhé) a lányok haját is megcibálták, ment a sírás, rívás, verekedés, megalázás, beszólások...
A tanárok késve ugyan, de kiértek az udvarra. Üvöltöztek velünk, a verekedős pulyákkal, hogy mit műveltünk...
Szerintem nekik végig kint kellett volna maradniuk az udvaron vigyázni a gyerekekre, elvégre Az a Dolguk, de hát sz**tak bele nagy ívben... remélem a jövőben az alkalmazott iskolaőrök jobbak lesznek ennél...
Sosem felejtem el, amikor első gimiben azzal szívatott meg egy régi osztálytársam, hogy kihúzta alólam a széket, aztán szégyenszemre a pad alá estem.... a fél osztály, az egész német csoport rajtam röhögött.
Erre rá pár héttel később szerencsére meg tudtam bosszúlni, amit a hülyegyerek tett.
Én is kihúztam alóla a széket, akkorát taknyolt a földön, amit már szerintem a richter skála is érzékelt :). Veszélyes művelet volt, kis híján megvert a nálam kétszer nagyobb gyerek, de szerencsére megúsztam bunyó nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!