Ha ezt így reagálja le, annak lehet valami oka?
Egy lanynak tetszik egy tanar, aki ezt valoszinuleg eszrevette mar. Es kicsit tobb figyelmet ad neki, tobbet mosolyog ra, akkor tetszhet neki a szituacio?
Nagykoru diaknal, nem altalanos iskolas 😃
Nem hinném, hogy igazán észrevette. Ha igazán felfogta volna a helyzetet, nem bátorítana. Illetve a másik lehetőség, ha nem tudja, hogyan kezelje. De ez is fura, mert elméletileg tudnia kellene, felkészítik az ilyen helyzetekre a tanárokat.
Leginkább azt gondolom, ez az egész benned zajlik, és te nagyítasz fel gesztusokat. Én is voltam viszonzatlanul nagyon szerelmes már, igaz, nem tanáromba, csak egy srácba. Ugyanez volt a szitu, én szerelmes voltam, ő barátságos, és hónapokig kerüldöztük egymást anélkül, hogy bármelyikünk megértette volna a másik valós motivációit.
De akárhogy is van, el kell őt felejtened, ebben a történetben csak vesztes lehetsz, viszont ha kínos szituációba hozod őt, a karrierje is rámehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!