Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ez most komoly, hogy így...

Ez most komoly, hogy így viselkedik egy tanárom?

Figyelt kérdés

Fizika tanáromról van szó, 56éves nő.

Óra után kiadta teamsben a házit, ma éjféli határidővel. Mivel ma csak 2 órám van, abból a 2. a fizika, ezért egyből óra után megcsináltam úgy fél óra alatt, majd beküldtem. Ezt azért, hogy ne kelljen már este ezzel sz*rozni, gyorsan megcsinálom oszt csókolom. 4x fél oldalnyi számítás, csak képlet az egész.

Visszaküldi és ezt írja megjegyzésbe: Túl gyorsan lett beadva, egyes

Gondoltam, hogy na, már ki is javította? 2 perc alatt? nézem, hát ez nem igaz. Normális?

Írok neki privátban, hogy: "Tisztelt Tanár úr! Zétény vagyok a 10.B osztályból. Azt tetszett írni a házi feladatomra, hogy túl gyorsan adtam be. Szeretném megkérdezni, hogy ezzel mi a gond? Mit ért ezalatt? Tudtommal a feladatra ad pontot ellenőrzés után."

Ennyit ír vissza: "Zétény, a többiek mind késő este küldik be. hogy lehet az, hogy te ilyen gyorsan készen lettél? Kicsit sem gyanús. A jegy marad."

Ezt válaszoltam: "Tanár úr, nem gondolja, hogy a többiek azért adják be késő este, mert egyből óra után 12 órán keresztül kizárólag a fizia házit csinálják, ami ráadásul 4 feladatból áll és még a legügyetlenebb tanuló is képes fél-háromnegyed óra alatt megoldani? Az lenne gyanús, ha a körülbelül 3 oldalnyi számításaimat 2 perc alatt küldtem volna be. Ha megnézi, hogy mikor nyitottam meg a feladatot látja, hogy a feladat kiküldése után percekkel már megnéztem, beadni meg pontosan 38 perc múlva adtam be. Ha gondolja, akkor máskor beadom este 11-kor, de akkro sem tudom lassabban megcsinálni. Viszont éjjel már nem szeretnék ezzel foglalkozni, remélem megérti. "

Most mondjátok meg: Nincs igazam? Az már nem is érdekel, hogy úgy ír mintha nem is kéne engem megtisztelni. Legalább köszönjön. De ez már nem érdekel, megszoktam a tanároktól. Mindet kimásoltam az üzenetekből, így hátha van valami amit más észrevesz én meg nem :/ de én úgy érzem nekem van itt igazam. Már csak azért is, mert tényleg végigdolgoztam magamtól az egészet, mert tudom. 3 képeltet kellett alkalmazni. Nem nehéz.

2021. ápr. 30. 10:16
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
37%

#9:

Biztos felzaklatta az eset a kérdezőt. Nem kell mindenért kötekedni!

Biztos te is szoktál hülyeségeket írkálni idegesen, zaklatottan!

2021. ápr. 30. 10:41
 12/37 anonim válasza:
89%

Szia!

Engem a tanár szó szerint lehülyézett,amikor megkaptam,hogy hibátlan a beadandóm..

Aztán megkérdezte,hogy kivel csináltam,mert,hogy ő ezt nem nézi ki belőlem. Én szépen elmondtam neki,hogy egyedül. Aztán megkérdeztem,hogy a tanár úr ennyire butának néz?

Erre annyi volt a válasza,hogy:Nem csak hülye,de még hazudik is!

Azóta már nem tanít nálunk,hiszen szóltam az ofőmnek,aki azonnal intézkedett. Szerintem is szólj az igazgatónak,mert azért ilyet a tanárnak nem kéne csinálni..

2021. ápr. 30. 10:50
 13/37 anonim ***** válasza:
86%
kérlek, hogy tényleg szólj az anyukádnak, ofődnek vagy az igazgatónak. ezt nem lehet annyiban hagyni. teljes mértékben neked van igazad, el sem tudom hinni, hogy ilyen komolyan megtörténhet. veled együtt én is felcsesztem ezen magam.
2021. ápr. 30. 11:00
 14/37 anonim ***** válasza:
49%
Az van hogy a szokásos kamu az egész, de még mindig vannak akik bedőlnek...
2021. ápr. 30. 11:15
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez nem kamu, akkor szülő > osztályfőnök > igazgató.

A diák ne vitatkozzon a tanárral, mert csak rosszabb lesz a helyzet.

2021. ápr. 30. 11:15
 16/37 anonim ***** válasza:
38%
14: mondjuk simán el tudom képzelni, hogy osztálytársakkal való fogadásból kiír egy ilyen fake sztorit...
2021. ápr. 30. 11:17
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
Nevetséges. Én jelezném az osztályfőnöknek, majd az igazgatónak. A levelezésről készíts hiteles másolatot (pdf, print screen, stb).
2021. ápr. 30. 11:17
 18/37 A kérdező kommentje:
13: eddig mindig meg tudtam oldani annyival, hogy beszélek, de mint írtam most tétje is van a dolognak, mert nem csak b*sztatást kapok, hanem egyest is.
2021. ápr. 30. 12:20
 19/37 anonim ***** válasza:
38%

Kamu, a kérdező már az elején lebukott.

Ha nem lenne az, akkor viszont a 2. kísérlet után osztályfőnöknek vagy igazgatónak kell szólni.

2021. ápr. 30. 12:24
 20/37 A kérdező kommentje:
19: Pontosan miért is? Zavar, hogy kész vagyok, hogy ma lezárnak minket és így hatalmasat rontok az átlagomon? Zavar, hogy ideges vagyok és össze vissza írok? Azt persze nem veszed észre, hogy néha teljes szavakat is felcseréltem az egész kérdésben?
2021. ápr. 30. 12:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!