Ez most komoly, hogy így viselkedik egy tanárom?
Fizika tanáromról van szó, 56éves nő.
Óra után kiadta teamsben a házit, ma éjféli határidővel. Mivel ma csak 2 órám van, abból a 2. a fizika, ezért egyből óra után megcsináltam úgy fél óra alatt, majd beküldtem. Ezt azért, hogy ne kelljen már este ezzel sz*rozni, gyorsan megcsinálom oszt csókolom. 4x fél oldalnyi számítás, csak képlet az egész.
Visszaküldi és ezt írja megjegyzésbe: Túl gyorsan lett beadva, egyes
Gondoltam, hogy na, már ki is javította? 2 perc alatt? nézem, hát ez nem igaz. Normális?
Írok neki privátban, hogy: "Tisztelt Tanár úr! Zétény vagyok a 10.B osztályból. Azt tetszett írni a házi feladatomra, hogy túl gyorsan adtam be. Szeretném megkérdezni, hogy ezzel mi a gond? Mit ért ezalatt? Tudtommal a feladatra ad pontot ellenőrzés után."
Ennyit ír vissza: "Zétény, a többiek mind késő este küldik be. hogy lehet az, hogy te ilyen gyorsan készen lettél? Kicsit sem gyanús. A jegy marad."
Ezt válaszoltam: "Tanár úr, nem gondolja, hogy a többiek azért adják be késő este, mert egyből óra után 12 órán keresztül kizárólag a fizia házit csinálják, ami ráadásul 4 feladatból áll és még a legügyetlenebb tanuló is képes fél-háromnegyed óra alatt megoldani? Az lenne gyanús, ha a körülbelül 3 oldalnyi számításaimat 2 perc alatt küldtem volna be. Ha megnézi, hogy mikor nyitottam meg a feladatot látja, hogy a feladat kiküldése után percekkel már megnéztem, beadni meg pontosan 38 perc múlva adtam be. Ha gondolja, akkor máskor beadom este 11-kor, de akkro sem tudom lassabban megcsinálni. Viszont éjjel már nem szeretnék ezzel foglalkozni, remélem megérti. "
Most mondjátok meg: Nincs igazam? Az már nem is érdekel, hogy úgy ír mintha nem is kéne engem megtisztelni. Legalább köszönjön. De ez már nem érdekel, megszoktam a tanároktól. Mindet kimásoltam az üzenetekből, így hátha van valami amit más észrevesz én meg nem :/ de én úgy érzem nekem van itt igazam. Már csak azért is, mert tényleg végigdolgoztam magamtól az egészet, mert tudom. 3 képeltet kellett alkalmazni. Nem nehéz.
#9:
Biztos felzaklatta az eset a kérdezőt. Nem kell mindenért kötekedni!
Biztos te is szoktál hülyeségeket írkálni idegesen, zaklatottan!
Szia!
Engem a tanár szó szerint lehülyézett,amikor megkaptam,hogy hibátlan a beadandóm..
Aztán megkérdezte,hogy kivel csináltam,mert,hogy ő ezt nem nézi ki belőlem. Én szépen elmondtam neki,hogy egyedül. Aztán megkérdeztem,hogy a tanár úr ennyire butának néz?
Erre annyi volt a válasza,hogy:Nem csak hülye,de még hazudik is!
Azóta már nem tanít nálunk,hiszen szóltam az ofőmnek,aki azonnal intézkedett. Szerintem is szólj az igazgatónak,mert azért ilyet a tanárnak nem kéne csinálni..
Ha ez nem kamu, akkor szülő > osztályfőnök > igazgató.
A diák ne vitatkozzon a tanárral, mert csak rosszabb lesz a helyzet.
Kamu, a kérdező már az elején lebukott.
Ha nem lenne az, akkor viszont a 2. kísérlet után osztályfőnöknek vagy igazgatónak kell szólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!