Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ha az iskola megnyitotta az...

Ha az iskola megnyitotta az ebédfizetést májusra, akkor már biztos hogy jelenléti oktatás lesz?

Figyelt kérdés
Volt már ezer kamudátum-dec 11 jan 11 jan 20 feb 1 márc 1 márc 15 ápr 19-egyszer sem nyitották meg. most azonban jött az email, hogy aki akar zabálni májusban, az máj 1 ig utalja a pénzt. hogyhogy ennyire tudják előre hogy mi lesz? ha befizetem és mégse lesz jelenléti-mert nem lesz, ez evides-akkor persze nem fognak iparkodni a visszautalással
2021. ápr. 27. 09:00
 1/7 anonim ***** válasza:
61%

"hogy aki akar zabálni májusban, az máj 1 ig utalja a pénzt"

Nálunk ugyanez a szar ment januárban és februárban is,beszedték a pénzt előre aztán visszaadták. Március áprilisban legalább nem szedtek be előre semmit és jól tették.

Most se szednek semmit és jól teszik mert amely iskola beszedi, az majd adhatja vissza.

" ez evides"

Tán evideNs.

2021. ápr. 27. 09:06
 2/7 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem fizess be, és utána le tudod mondani, de érdemes belegondolni a következőkbe.

-Biztosan elmossák rendesen az evőeszközöket?

-Mivel az ebédlőben nincs rajtatok maszk, ezért jó-e az, hogy maszk nélkül ott van nemtudomhány gyerek.

Meg ilyen egyéb dolgokat.

Én például saját evőeszközöket fogok vinni, de még így sem biztonságos.

2021. ápr. 27. 09:12
 3/7 anonim ***** válasza:
97%

"Biztosan elmossák rendesen az evőeszközöket?"

Hát... a mi sulinkban konkrétan látszanak az ételdarabok a kanálon, mert csak beledobják a mosogatószeres vízbe, amiben előtte ázott vagy 200 evőeszköz. A poharak meg tök mosogatószer ízűek, mert nem mossák ki rendesen.

2021. ápr. 27. 09:22
 4/7 anonim ***** válasza:
78%

"-Biztosan elmossák rendesen az evőeszközöket?"

ez 2021. szeptemberig nem lesz probléma szerintem egy iskolában....

2021. ápr. 27. 09:23
 5/7 anonim ***** válasza:

2-es vagyok.

#3 Nálunk is ez van, ezért fogok sajátot vinni. De én eddig is sajátot vittem mindig.

2021. ápr. 27. 09:29
 6/7 anonim ***** válasza:
66%
Nekünk a január 11-es "nyitás" előtt is megnyitották az ebédfizetést, aztán amikor kiderült, hogy maradunk otthon, akkor visszafizették a pénzt, úgyhogy ha esetleg mégsem mennénk vissza, akkor is ez fog történni.
2021. máj. 1. 11:39
 7/7 anonim ***** válasza:
40%
2-es vagyok, miért kellett lepontozni?
2021. máj. 1. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!