Normàlis az, hogy cikinek érzem az egyetemet és a szakot ahova járok?
Figyelt kérdés
Megbántam már, hogy ezt választottam.
Egy piacképtelen diplomát fogok kapni. Nem fogok jól fizető munkát kapni és nem is fogok érteni semmihez sem... Ha az emberek megkérdezik hogy mit tanulok, mindig keserű szájízzel válaszolok és csak hebegek amikor megkérdezik mi leszek ezzel. Mert tudom is, hogy nem fogok és nem is akarok elhelyezkedni vele
2021. ápr. 26. 05:13
11/13 anonim válasza:
20 éve a pályán két szakirányú diplomával 150 a nettóm. Pesten. A teszkóba nem vesznek fel ennyiért dobozpakolót.
Én se szívesen árulom el mi(ke)t végeztem. (de ki lehet találni)
12/13 anonim válasza:
Pacsi :D én kommunikációs-és média szakon vagyok, ha kérdezik hogy mit tanulok inkább terelem a témát, mert 1) nem tudják miről szól ez a szak, mit takar a neve, szóval mindenki csak hülyén néz rám akinek elmondom 2) jön a kérdés hogy mit fogok így dolgozni. Na utóbbira én se tudok kielégítő választ adni, szóval ahogy csak tehetem menekülök az ilyesmi kérdések elől. Azt, hogy kiderüljön hogy ez egy BTK-s szak, na azt végképp próbálom elkerülni :DD
13/13 molnarmarcell21 válasza:
Na kérdező, váltottál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!