Mit tehetnék ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Az egyik évfolyamtársam folyton sérteget, lekezelően beszél velem Facebookon. Nagyon idegesít, és azt a kevés önbizalmam is lerombolja. Hogy tudnék visszavágni neki?2021. ápr. 25. 11:09
1/10 anonim válasza:
Hagyd figyelmen kívül ,ha látja rajtqd,hogy fel sem veszed megunja és leszál rólad,legyél vele rendes,hidd el az a legidegesítőbb ha látja hogy nem érdekell téged a viselkedése,sőt te még így is rendes vagy,ez egy bevállt pszichológiai trükk.
2/10 anonim válasza:
Facebook-on... Mi az istenért beszélgetsz vele akkor?
Még a suliban megérteném, ott ültök egy osztályban, nem tudod fizikailag elkerülni. De a neten...
4/10 anonim válasza:
Tiltsd le!
Aki ilyen hülye, azt el kell kerülni minél messzebbről.
5/10 anonim válasza:
Várjál ráadásul egyetem? :D
Ott még személyesen is könnyebb lenne elkerülni, mint középiskolában, nem értem, egyetemista vagy, és nem tudsz egy sértegető szaktársat lekezelni?
Fentebb válaszoltak amúgy, hogy hogyan lehet a legegyszerűbben.
7/10 anonim válasza:
egyetemen sérteget téged valaki és te nem tudod mit csinálj??XDDDDDDD
8/10 1112 válasza:
Nem kell elolvasni az üzeneteit. Meg se nyisd. Ha szeretnéd, akkor le is tilthatod. Csak akkor meg lehet,hogy pl majd élőben akarna beégetni, szóval nem tudom. Szerintem inkább próbáld hogy hagyd figyelmen kívül, amiket ír.
9/10 anonim válasza:
Egyszer tenne meg velem, utana blokkolnam.
10/10 1112 válasza:
Ne vesztegessél rá időt az életedből .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!