Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Volt olyan tanárod, aki...

Volt olyan tanárod, aki szimpátia alapján osztályozott?

Figyelt kérdés
Ha igen, milyen tantárgyat tanított és hogyan élted ezt meg?

2021. ápr. 12. 13:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Fordítva tenném fel a kérdést, azaz van-e olyan akinek nem volt ilyen tanára. Szerintem nem.
2021. ápr. 12. 13:17
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Csak ilyen volt. Az élet minden területén sokat számít szimpatikus vagy, vagy sem.
2021. ápr. 12. 13:18
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, középiskolában fizika tanár volt ilyen. Három lány konkrétan egész évben nem tanult semmit, tipikus bulizós ribik voltak, akik csak melegedni és pasizni jártak suliba. A tanár úrnak viszont tetszettek külsőleg és mit adj isten valahogy átengedte őket 2-essel a nagy semmire. Egyesek szerint több is történt a háttérben, de ez nyilván csak pletyka. Egy srácot, aki viszont egyszerűen gyenge képességű volt, tanulási nehézségekkel küszködött, na őt megbuktatta, pedig még jobban is állhatott, mint az említett leányzók.
2021. ápr. 12. 13:21
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nekem a rajz, az angol, az ének és a hittan tanárom teljesen szimpátia alapján osztályzott(szerintem).

Amugy nincs olyan tanár, sem ember, akinél egyáltalán nem számítana a szimpátia.

2021. ápr. 12. 13:21
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, töri tanár és angol tanárnő
2021. ápr. 12. 13:31
 6/17 Pitegamer ***** válasza:
100%

Elég sok van/volt

Az ének, az osztályfőnök, az angol, a magyar és a rajz. Én tipikusan egyiknél sme voltam szimpatikus, pedig az angol és a magyar kifejezetten könnyű volt számomra. De néha előfordult a is, hogy ugyanannyi pontom lett, mint valaki másnak, neki megadta az ötöst, nekem meg négyes lett.

2021. ápr. 12. 13:33
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Gimiben első tanitási napon kinézett magának az irodalomtanár, meg se szólaltam, sosem láttuk egymást előtte, berakott vmi skatulyába és sosem volt 3-asnál jobb jegyem.
2021. ápr. 12. 13:41
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szerencsére nem volt ilyen.
2021. ápr. 12. 13:42
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem is egy.
2021. ápr. 12. 13:50
 10/17 anonim ***** válasza:
64%

Olyan kis eséllyel van, hogy egy tanár az egész osztályt "pofára" osztályozza. Olyan előfordulhat, hogy valakit jobban kedvel, mert szimpatikusnak tartja és ezért vele kapcsolatban másként pontoz/dönt. Olyanról még nem hallottam, hogy valakit DIREKT rossz jegy felé osztályoz "mert". Olyanról, hogy a diák tett érte, hogy pofára osztályozzon a tanár - szemtelenkedés, visszaszólogatás, stb - hallottam, de ekkor is a tanárnak objektívnek kellene maradni.

Egyébként az életben ez fullosan így van, hogy valaki valakinek szimpatikus azt másként kezeli mint a többit.

2021. ápr. 12. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!