Mennyire reális az, hogy aki az iskolában menő az általában nem viszi semmire ellenben azzal aki soha nem tartozott a menők közé?
Le pontozás az megy mi, aranyapám? Szétszakít a düh, mert nem jut pnci igaz? 😱
A 6-os válaszolóval én is maximálisan egyetértek! Teljesen korrekten a kérdéssel kapcsolatban adott hasznos választ!
Az a legnagyobb probléma az olyan emberekkel akik megragadtak ezen gyerekes menő/lúzer szinten, hogy ti ezt valójában élvezitek.
Lételemetek a panaszkodás, a szenvedés, a dühöngés, állandó irigykedés és a féltékenység. Az ember társaitok különösen a nők számotokra egyenlő a földönkivüli lényekkel. De ebbe ne is menjünk bele...
Azt kéne felfognotok(amire a 6-os válaszoló is utal), hogy MINDENKI A SAJÁT SORSÁNAK A KOVÁCSA!
Persze értem én, fáj az igazság, gyáva vagy változtatni, sőt nem is akarsz, jó neked így. Elpanaszkodod az életed, irigykedsz másokra és mindenki mást okolsz. De jó kis élet! 😍🤗
Gyere pontozz le! 😘
Ez az! De jó vagy! Hú de megnyomtad azt a pirosat te kis huncutt, juj juj júj de kis szigorú vagy!😱
Az hogy sikeres-e valaki vagy sem, nem ettől függ. De a kérdésedre egyértelműen NEM a válasz! Aki szociálisan nyitottabb, kommunikatívabb, van önbizalma (nem egoizmus, hanem önbizalom) az bizony alapvetően sikeresebb és boldogabb is az életben.
Minden más csak kifogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!