Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mennyire reális az, hogy aki...

Mennyire reális az, hogy aki az iskolában menő az általában nem viszi semmire ellenben azzal aki soha nem tartozott a menők közé?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 10. 15:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
58%

Le pontozás az megy mi, aranyapám? Szétszakít a düh, mert nem jut pnci igaz? 😱

A 6-os válaszolóval én is maximálisan egyetértek! Teljesen korrekten a kérdéssel kapcsolatban adott hasznos választ!

Az a legnagyobb probléma az olyan emberekkel akik megragadtak ezen gyerekes menő/lúzer szinten, hogy ti ezt valójában élvezitek.

Lételemetek a panaszkodás, a szenvedés, a dühöngés, állandó irigykedés és a féltékenység. Az ember társaitok különösen a nők számotokra egyenlő a földönkivüli lényekkel. De ebbe ne is menjünk bele...

Azt kéne felfognotok(amire a 6-os válaszoló is utal), hogy MINDENKI A SAJÁT SORSÁNAK A KOVÁCSA!

Persze értem én, fáj az igazság, gyáva vagy változtatni, sőt nem is akarsz, jó neked így. Elpanaszkodod az életed, irigykedsz másokra és mindenki mást okolsz. De jó kis élet! 😍🤗

Gyere pontozz le! 😘

Ez az! De jó vagy! Hú de megnyomtad azt a pirosat te kis huncutt, juj juj júj de kis szigorú vagy!😱

2021. ápr. 29. 18:35
 12/12 anonim ***** válasza:
72%

Az hogy sikeres-e valaki vagy sem, nem ettől függ. De a kérdésedre egyértelműen NEM a válasz! Aki szociálisan nyitottabb, kommunikatívabb, van önbizalma (nem egoizmus, hanem önbizalom) az bizony alapvetően sikeresebb és boldogabb is az életben.

Minden más csak kifogás.

2021. ápr. 29. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!