Diákok! A bekapcsolva maradt mikrofon, vagy kamera lenne kínosabb?
Szóval tegyük fel, kiderülne hogy hiába kapcsolatad le őket, a Teams vagy amit használtok mindent rögzített, de választhatsz, hogy melyik NE váljon nyilvánossá a tanárok és a társaid számára.
Melyiket választanád? Miért?
A hangfelvételt ne hallják, mert van, amikor olyan "Mucsi-féle" stílusban szidom a tanerőket.
Ahhoz már hozzászoktak, hogy előadás alatt eszem, meg teszem fel sörözök.
Hát én azért választanám hogy a hangfelvételt ne hallják, mert sokszor üvöltök a számítógépemmel 🤣 meg káromkodok hogyha valami nem sikerül, vagy doga vagy valami feladat.
Bár kameraügyileg sem lenne jó, mert félig fekve, tányérral a kezembe szoktam tolni az oktatást.
Kameránál talán nincs annyi szégyellnivaló, általában az asztalomnál ülve jegyzetelek, néha telefonozok. Viszont, amikor már a sokadik óra megy, áttelepszem az ágyamra és fekve folytatom az eddigieket. Mindennap van délidőben órám és olyankor szinte mindig eszem is😅
A mikrofon viszont kicsit más tészta. Nagyon hangosak a szomszédaim (és mint kiderült ők is bele tudnak hallatszani..), és néha az orrom alatt teszek rájuk megjegyzéseket. Mindkét szülőm "home office"-ban van itthon, és néha besétálnak az óráimra.. A legviccesebb (talán), hogy hónapokkal ezelőtt kezdődött a társasházunk felújítása és a mesterembereknek (vicc nélkül) nagyon jó és ragadósan jókedvük szokott lenni :D Fütyörésznek, énekelnek, poénkodnak, húzzák egymás agyát, mindezt jó hangosan :D Meg maga a munka zaja is hangos volt, de ez pont olyan, hogy nem lehet halkan végezni. Szóval nekem a mikrofon lenne a kellemetlenebb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!