"Szlávik: 70-80 százalékos átoltottságra is szükség lehet a járvány megállításához" akkor még odébb lesz az az iskolanyitás?
2021. ápr. 5. 14:39
1/14 anonim válasza:
Semmi összefüggés nincs a két állítás között, kedves alapítványi sulis troll.
2/14 A kérdező kommentje:
na ez majd kiderül 18-án éjfél előtt
2021. ápr. 5. 14:46
3/14 anonim válasza:
Annyi kell a megallitashoz, de Orban mondta, hogy a virust megallitani nem lehet csak lassitani, tehat nem, hamarosan iskolanyitas lesz.
4/14 anonim válasza:
Akkor ugye legalább addig beszünteted a kérdéseidet?
5/14 A kérdező kommentje:
"tehat nem, hamarosan iskolanyitas lesz."
Igen, 2021. szept 1-én. akkor lesz.
2021. ápr. 5. 14:49
6/14 anonim válasza:
Az nem hamarosan van , te szuzkocka barom
7/14 anonim válasza:
#4: Dehogy szünteti be. Egy év alatt nem unta meg. Lassan miatta nem jövök fel, pedig az emberek kategóriàt olvastam egyedül. Már hányingert kapok ha meglátom ezt az idiótàt a linkjeivel együtt.
8/14 anonim válasza:
Nem kell lepontozni azokat akik szerint kinyit az iskola,még ha nem is sok,majd kiderül
9/14 anonim válasza:
Nekem nagyon gyanús, hogy ma a Magyar Kormány kiírta Facebook-ra, hogy lefertőtlenítették az intézményeket (általános iskolák és óvodák)..
Miért emelték ki ezt a kettőt, illetve miért csak ezt a kettőt?
Szerintem az ovisok és az ált. sulisok fognak visszamenni, hogy a szülőkön könnyítsenek azzal, hogy nem kell felügyeletet biztosítani a kicsiknek. Viszont a nagyok nyugodtan maradhatnak otthon egyedül..
A gimisek maradnak otthon, a s*ggükön..
10/14 anonim válasza:
#9 igen ez nekem is szemet szúrt.
Majd kiderül mi lesz,rengeteg lenne a beteg,nem bírná az eü.Nem hiszem ,hogy kozkáztatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!