Most akkor lesz vagy nem lesz iskolanyitás? Most voltam oltatni és a háziorvos azt mondta felejtsem el az iskolanyitást a tanévre
na de a kormány "erőből" is nyithat járványhelyzettől függetlenül
még az is lehet hogy rosszabb számok mellett nyit majd mint ami mellett zárt novemberben-az lesz csak a LOGIKUS lépés
"az alapítványi iskoládban úgyis a részeg igazgató dönt, ne háborogj már megint itt :D"
Most azt hiszed marha szellemeset mondtál de voltaképp IGAZAD van, ugyanis az igazgató saját hatáskörben elrendelheti a digit oktatás fenntartását nyitás esetén is.
Azt nem teheti meg, hogy jelenlétit tart ha zárva kell lenni az intézménynek, de azt SIMÁN megteheti hogy digit oktatásban marad helyi szinten, noha nyithatna.
Saját hatásköre.
Az tuti, hogy ápr 19-érettségi között sok iskola nem fog kinyitni még ha nyithatna akkor se
Tudod, itt nem csak a járvány befolyásolja a döntéseket...
Van egy a járványnál is jóval nagyobb hatalmú dolog, az pedig a gazdaság...
Gazdaság nélkül nincs élelem meg semmi sem...
Sajnos én emlékszem a 2008-as gazdasági világválságra, bár gyerek vtam, tisztán emlékszem milyen is a csóróság... mikor alig van pénzed és szívrohamot kapsz a boltokban ha meglátod az árakat...
Most is szinte már ugyanez a helyzet, eddig több olyan helyről tudtam ahova alig mentek az emberek dolgozni, olyan rossz munkahelyek, most meg már ezekre a helyekre is nagyon nehéz bejutni, mert minden más már megszűnt...
Ha a gazdasági adatok úgy kívánják akkor a világ kormányai kénytelenek lesznek nyitni, mert éhenhalnak az emberek...
"az pedig a gazdaság..."
Hogy a középiskola nyitva van-e vagy sem annak NULLA gazdasági hatása van.
A 14-18 éves Pitikével már nem kell otthon ülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!