Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » "Ma meg is jelent az erre...

"Ma meg is jelent az erre vonatkozó kormányrendelet, már nem csak terv: április 19-én nyitnak az iskolák!!!"(?)

Figyelt kérdés

Végre!!

Örültök ti is??

2021. márc. 27. 18:29
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
58%

1. A vírus tényleg örökké vagy legalábbis pár évtizedik itt lesz. A járványról akartál te írni.

2. Egy ideig hiányzott hogy visszamenjek, de most hogy elméletileg megvan a dátum mikor mehetek fertőzni másokat csak a rossz jut eszembe. A 4 órai kelés, az idegesítő emberek, 8 óra egy nap stb. Hiába van még idő, tegnap elég rosszul jött, annyira befeszültem tőle. A pozitív dolgok meg 1 hétig tartanak aztán megint várnám az online oktatást. Nem vagyok szociális fajta, tavaly egész nyáron itthon voltam, csak akkor mentem ki ha akartam és kellett, persze egyedül. Így ez a rengeteg hónap sok volt, de mostmár megszoktam és nem akarok visszamenni.

2021. márc. 27. 21:37
 32/35 A kérdező kommentje:
#31: Ez egy értelmes érvelés legalább.
2021. márc. 27. 21:49
 33/35 anonim ***** válasza:
57%
Nem. Rohadtul nem örülök. A jelenlegi helyzetben ennek csak az tud szívből örülni, akinek több füle van, mint agysejtje, emellett egy undorítóan önző gyökér is. Gyakori kombináció.
2021. márc. 27. 22:34
 34/35 anonim ***** válasza:
58%

Április 19-én kinyitnak a sulik. Na, most én végzek majd április végén, tehát két hétre menjek vissza. Keljek négykor, utazzak órákat oda-vissza, kockáztassak egy vaskos bírságot majd minden egyes reggel, mert a kijárási még maradni fog, a vonatom meg fél ötkor indul... És mindezt úgy, hogy április 20. környékén lezárnak mindenből. Kérdem én, ezért, tök feleslegesen járjak be 2 hétet? Rohadtul nehéz lenne ezzel megvárni minimum az érettségit?

Én megértelek, Kérdező, én is utálom, hogy kijárási van, mert 8-ra haza kell érni, nem tudunk semmit se csinálni egyetlen hétvégén se a haverokkal, meg mindenhol maszkot kell viselni, de viszont ez az iskolanyitás is olyan, hogy ezt most minek? Ha még március 1-én nyitották volna, megérteném, akkor lett volna még értelme, de 2 hétre minek?

Üdv, egy hatodévestől....

2021. márc. 28. 13:57
 35/35 anonim ***** válasza:
30%

"tehát két hétre menjek vissza."

Másfél.

2021. márc. 28. 14:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!