Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » "Ma meg is jelent az erre...

"Ma meg is jelent az erre vonatkozó kormányrendelet, már nem csak terv: április 19-én nyitnak az iskolák!!!"(?)

Figyelt kérdés

Végre!!

Örültök ti is??

2021. márc. 27. 18:29
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
83%

"ezen a linken elvileg már le van írva hogy nyitás lesz"

teljesen mindegy a jan 11-i nyitás is le volt írva még jan 4-én is.... aztán érdekes módon törlődött majd jött a bejelentés hogy nyitás kakukk...

tök 8 mi van leírva. majd ha még ápr 18-án is le lesz írva, na az már valami

2021. márc. 27. 19:12
 12/35 WorldOfWarcraftAtti ***** válasza:
3%
Küldjek xanaxot bazsi, vagy lebattyogsz a patikába?
2021. márc. 27. 19:18
 13/35 anonim ***** válasza:
69%

"Küldjek xanaxot bazsi, vagy lebattyogsz a patikába?"

nem kell ide semmi szept 1-ig.

ill aki végzős, annak meg eleve nincs miről beszélni

2021. márc. 27. 19:24
 14/35 A kérdező kommentje:

#8: Ugye! Egy éve semmit nem csinálnak, de ez sem elég. Érdekes mi is kibírtuk a sulit. Sőt most is kibírom a munkàt, bár szeretem amit csinálok.

Viszont már a felnőttek is itt rinyálnak. Valamelyik nap olvastam, hogy valaki kiírta, reméli még egy évig tartani fog a vírus, hogy home office-ban maradhasson. Jézusom...

Persze tartson életünk végéig a vírus és éljünk bezárva. Ami most megy az egyàltalán nem normális szerintem. Szomorú,hogy valakinek bejön ez az életvitel. Én most vagyok huszonéves, nem egy szobában bezárva akarok poshadni éveket.

2021. márc. 27. 19:40
 15/35 anonim ***** válasza:
77%

"Szomorú,hogy valakinek bejön ez az életvite"

Aztán mi a szomorú benne? oda megyek ahova akarok, 8kor kelek, 10kor kelek, home office van melót elvégzem pénzt megkapom, nem kell napi 2 órát buszozni a trágya melóhelyre stb

ez PARADOCSOM. tartson örökké!!

2021. márc. 27. 19:57
 16/35 anonim ***** válasza:
51%

" nem egy szobában bezárva akarok poshadni éveket."

És fegyveres őr áll az ajtónál?

2021. márc. 27. 19:57
 17/35 A kérdező kommentje:
Látom megérkeztek a magányos, otthonülő emberek.
2021. márc. 27. 20:03
 18/35 anonim ***** válasza:
78%

Soha az életben nem voltam annyit a szabadban mint a tavalyi lezárás alatt... home office, gondoltam egyet és elugrottam 2 órát bringázni csak úgy a nap közepén. megtehettem.

TARTANA ÖRÖKKÉ!

2021. márc. 27. 20:04
 19/35 A kérdező kommentje:

#18: Már 2x leírtad. Hidd el felfogtuk. :) Én viszont nagyon szerettem a nyüzsgést és nem csak a szabadba vágyok...

Elég beteg ember aki azt kívánja, hogy maradjon itt a vírus, legyünk korlàtozva, hordjunk maszkot, haljanak meg emberek és ne legyen normális életünk, csak mert otthon akarnak dögleni.

Nyugi ezt folytathatjátok akkor is, ha mi visszakapjuk a régi életünket!

2021. márc. 27. 20:29
 20/35 A kérdező kommentje:

Illetve nekem sulisként is hiányzott volna a társaság. Pl főiskolára imádtam járni. Rossz lett volna egy laptop előtt végigcsinálni.

Érdekes, hogy a gyerekeknek sem hiányzik, hogy emberek közt legyenek.

2021. márc. 27. 20:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!