Ha ti tanárok lennétek, elfogadnátok így a dolgozatot?
Nyomtatottal kb 2-szer lassabban írok. Elsős koromban is pont így írtam sajnos, általánosban is mindig piszkáltak hogy elhányja magát a tanár.
Nem vagyok gazdag, nincs szkennerem se nyomtatóm. Tudom nem nagy kiadás sok embernek, de nekünk igen.
Elfogadnám és értékelném azt a részét, amit különösebb kódfejtés nélkül el tudok olvasni.
Nem az írásoddal van a baj, hanem a fókusszal. Ez meg csak technikai kérdés, tanuld meg használni a telefonod fényképezőjét. Mivel elég nagy a felbontás, nyugodtan fotózhatsz messzebbről is. max majd körbevágod.
Tavaly hasonló problémák miatt 3000 forintért (!) vettem egy szkennert a jófogáson.
Húsz éves, de mivel a szkenner a telefonnal ellentétben szkennelésre van kitalálva, ezért sokkal jobb minőségű képet tudok készíteni a dolgozataimról, beadandóimról.
Lehet, hogy UFO vagyok, de normál méretben szerintem teljesen jól olvasható különösebb megerőltetés nélkül.
Az egyetlen, amit nem tudok elolvasni, az a "katonai és nemzetbiztonsági" alatt lévő 2 szó. Talán "környezeti monitoring", de nyilván a kódfejtés nem a tanár dolga.
A többinél nem látok gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!