Egyetemen szakdolgozatot nem harmadévesen kell írni? Vannak csoporttársaim akik másodévesen arról beszélnek, hogy milyen témákat választottak szakdolgozathoz, de én nem tudok erről semmit.
Figyelt kérdés
2021. márc. 22. 13:26
11/12 anonim válasza:
Teljesen szakfüggő. 7 féléves szakra jártam, a 6. félév áprilisában kellett leadnunk a címbejelentőt. Viszont az intézetünk másik alapszakja 6 féléves, ott viszont egy évet adnak rá, szóval a 4. félév végén kell leadni ugyanúgy áprilisban.
12/12 anonim válasza:
RÖVIDEN: Hogy megkíméld magad a stressztől ajánlom, hogy minél előbb ismerkedj a szakdogával...
Nálunk 3 féléven keresztül volt konzultációs tantárgy, de ott ugye csak konzultálni kellett a témavezetőddel. Nyilván az ember nem veszi komolyan, pláne levelezőn munka mellett...
Nekem most áprilisba kell leadni és életemben először idén februárban olvastam el egy szakdolgozatot, na ezt az egy 1-1,5 hónap pánikot és kapkodást senkinek nem kívánom.
Ennek ellenére happy end lett belőle mert megdicsért a konzulensem, hogy milyen magas minőségű dolgozatot írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!