Hogyan írjak rá a kollégiumi csoportvezetőmre ezzel kapcsolatban?
Szóval van pár diák a koliban, akiknek támogatott a helyi járat bérlet a koli városában.(Középiskoláról van szó.) Amióta digitális oktatás van igény felmérés van, hogy tulajdonképpen kinek is van rá szüksége. Én nagyon optimista voltam, azt hittem, hogy vissza fogunk menni márciusban, szóval igent mondtam. Szóval be kellene mennem felvenni a bérletet. Ez nem is lenne gond, hétfőn, kedden és pénteken délután tudnék úgy beutazni, hogy ne érintsen online órát. Viszont arról, hogy a héten fel kéne venni a bérletet arról a tanárunk csak szerda késő délután értesített. Így csak péntek délután tudnék benni, de azt nem tudom, hogy ilyenkor online oktatás időszakban meddig van nyitva a koli pénteken délután.(Amúgy többi nap bármikor be lehet menni, mivel ugyan úgy megy minden, mint normálisan, csak annyi a különbség, hogy csak annyi diák van bent, ahánynak nem megoldható az online oktatás, viszont most suliból nem kell a koliba visszamennie senkinek péntek délután, mert mindenki ottvan a koliban, szóval lehet emiatt hamarabb van a pénteki zárás.)
Szóval most a kialakult helyzet miatt az a kérdés merült fel bennem, hogy meddig van nyitva a koli pénteken, illetve, ha mégsem tudnék bemenni pénteken, akkor megoldható lenne-e a jövő kedd. Csak nem tudom hogy fogalmazzam meg szépen.
Mit javasoltok?
Tegezed vagy magázod a csoprtvezetőt?
Szia Józsi/Kedves József,
... időpontban tudnám át venni a bérletet, lehetséges lenne?
Köszönöm
Pisti
Egyébként óra után nem tudsz bemenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!