Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Boldog vagy, hogy talán az...

Boldog vagy, hogy talán az egész év már online lesz vagy szomorú vagy miatta?

Figyelt kérdés

2021. márc. 8. 13:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
14%
aki nem örül neki az fogyatékos vagy mi? nem kell hajnalban kelni, nem kell a sok hülyegyerekkel összezárva lenni napi 7-8 órát, ennek hogy lehet nem örülni??
2021. márc. 8. 17:45
 12/16 anonim ***** válasza:
97%

10-es vagyok. Egyetemista. 9 perc beérni a koliból. Szeretem a szakomat, a szaktársaimat (akik nem mellesleg értelmes, okos, érdekes emberek), és a tanárokat is. Meg persze a szobatársaimat, akiket most nem láthatok. Rengeteg barátommal nem tudok találkozni, mert a távolság/országhatár miatt nem megoldható.

Ezen kívül az egyetem hangulata is tetszik, élvezem az előadásokat. És én választottam ezt, így szívesen töltök ezzel napi 7-8-... órát.

Ez még csak néhány indok volt, egyszerűen nem látok semmilyen előnyt az online oktatásban, legalábbis számomra. A jegyzetek eddig is megvoltak online, volt olyan óra, amiről videó készült. Ki-be járkálni eddig is lehetett, mással foglalkozni is lehetett, enni is lehetett. Nem is kötelező mindegyik, de ismétlem: én választottam.

2021. márc. 8. 21:19
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó gyógymasszőr vizsga előtt 2 hónappal online gyakorlaton lenni🙃

Elvileg fürdőkezelést is csinálhatunk, de a drága kovid miatt még gyógyfürdőt se láttunk. Gondolom jól képzett pályakezdő leszek...

2021. márc. 9. 00:01
 14/16 A kérdező kommentje:

13

Sajnos nagyon sok lesz a hozzád hasonló "képzett" pályakezdő... :(

2021. márc. 9. 00:03
 15/16 anonim ***** válasza:
30%
A tanárok állandóan a diakokat küldik krétáért, naplóért, noteszért, etc. Mi lenne, ha ezeket az óra elején magával vinné a tanár vagy ő menne el értük?
2021. márc. 10. 18:17
 16/16 anonim válasza:
91%

Erős trichotillomániásként mondom, alig marad szempillám ebben az időszakban. Úgyhogy, én rühellem az online oktatást. Hiányoznak az osztályos hülyeségek :'(

Elvileg most azt találták ki az "okosok", hogy általánosba vissza lehet menni majd április 19-én. Hát, nem tudom, hogy mi lesz belőle :/

2021. márc. 30. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!