Boldog vagy, hogy talán az egész év már online lesz vagy szomorú vagy miatta?
10-es vagyok. Egyetemista. 9 perc beérni a koliból. Szeretem a szakomat, a szaktársaimat (akik nem mellesleg értelmes, okos, érdekes emberek), és a tanárokat is. Meg persze a szobatársaimat, akiket most nem láthatok. Rengeteg barátommal nem tudok találkozni, mert a távolság/országhatár miatt nem megoldható.
Ezen kívül az egyetem hangulata is tetszik, élvezem az előadásokat. És én választottam ezt, így szívesen töltök ezzel napi 7-8-... órát.
Ez még csak néhány indok volt, egyszerűen nem látok semmilyen előnyt az online oktatásban, legalábbis számomra. A jegyzetek eddig is megvoltak online, volt olyan óra, amiről videó készült. Ki-be járkálni eddig is lehetett, mással foglalkozni is lehetett, enni is lehetett. Nem is kötelező mindegyik, de ismétlem: én választottam.
Nagyon jó gyógymasszőr vizsga előtt 2 hónappal online gyakorlaton lenni🙃
Elvileg fürdőkezelést is csinálhatunk, de a drága kovid miatt még gyógyfürdőt se láttunk. Gondolom jól képzett pályakezdő leszek...
13
Sajnos nagyon sok lesz a hozzád hasonló "képzett" pályakezdő... :(
Erős trichotillomániásként mondom, alig marad szempillám ebben az időszakban. Úgyhogy, én rühellem az online oktatást. Hiányoznak az osztályos hülyeségek :'(
Elvileg most azt találták ki az "okosok", hogy általánosba vissza lehet menni majd április 19-én. Hát, nem tudom, hogy mi lesz belőle :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!