Mennyire szerencsés végzős osztályban MOST tanárt cserélni érettségi tárgy esetében?
vannak akik szerint már tök mindegy, ott volt a 4 év a tárgyra felkészülni, az utolsó 1-2 hónap úgyis csak ismétlés összegzés
vannak akik szerint pedig érvényes az örök bölcsesség: verseny közben nem cserélünk lovat mert elbukjuk a versenyt
" dolgozzátok ki a tételeket együtt"
az összes tétel már januárban kész volt mindenből
Mi a baj?
Az, hogy megint kínlódik...
2 naponta hisztizik valamin
Szerintem a tanár személye lényegtelen ebben a helyzetben. Az írásbelit tök mindegy ki javítja, mert útmutató alapján történik. Szóbeli meg ki tudja, hogy lesz e egyáltalán.
Kérdésed stílusa nagyon hasonlít az alapítványi iskolás kérdezőhöz. Hozzá van szerencsénk?
A fiamék gimijében a négy év alatt 5 magyartanár volt. Ennél fogva negyedik első félévben még mindig a másodikos anyagnál tartottak.
A fiam nem, mert az apja magyar-történelem szakos tanár, én is szakmabeli vagyok, folyamatosan tanultunk vele és a barátaikat is ingyen korrepetáltuk, segítettük, akik igényelték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!