T1 mit gondolnátok arról hogy ha pl a 9.-es fiu osztálytársatok kezén meglátnátok egy igényes pecsét gyűrűt?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik egy és nem tudom ki mit gondol erről.
Nem a gyűrűs ujjamon hordanám,
meg nem is felvágásnak viselném csak azért mert tetszik.
Légyszi írjátok le a véleményetek és a nemeteket.
És nem vagyok meleg ha ez számit valamit.
2021. márc. 1. 21:58
11/13 anonim válasza:
ugyan azt gondolom róla, mint a fülbevalóról... Gyűrű nem való fiúknak/férfiaknak kivéve az eljegyzési gyűrűt. Egy igényes karórával többet érnél! :)
19/F
12/13 anonim válasza:
Ugyanazt, egyben.
Magyar nyelv, nehéz nyelv.
13/13 anonim válasza:
Elég menő lehet, talán még jól is áll neki. De esetleg vannak, akik úgy gondolják, egy 9.-es diák hivalkodásból visel gyűrűt. Mert azért valljuk be, ez nem szokványos, szemben egy nyaklánccal vagy fülbevalóval. Én semmiképpen sem ítélem el, sőt ha tényleg illik hozzá, viselje bátran!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!