Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Károlira mennyire keresztény...

Károlira mennyire keresztény a közösség?

Figyelt kérdés
Református egyetem, viszont én ateista vagyok, és nem is szívesen mennek olyan közösségbe ahol mindenki szinte nagyon hívő. (Nincs velük bajom, csak nem vagyok ilyen egyáltalán)
2021. febr. 24. 13:00
 1/8 A kérdező kommentje:
Károlin*
2021. febr. 24. 13:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Annyira,mint bárhol máshol. Egyházi egyetem, de bárki jelentkezhet. Vallásosabb személyekkel inkább teológia szakon vagy hasonló más szakokon találkozhatsz. Persze a Károlin is nyilván vannak hívők,ahogy mindenhol De szerintem senki nem úgy ismerkedik,hogy ez vagy az a vallása.
2021. febr. 24. 13:04
 3/8 DeMoR ***** válasza:
4%
Az "vallásos" suli, hisz vallásosok által vezetett, én ezért is hagyom ki az összes "vallásos" sulit a jelentkezésből. De biztos van aki, eszméletlen szentnek hiszi magát, meg aki kvázi "ateistább", mint te. :D
2021. febr. 24. 13:07
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi! 😊 A tanárok milyenek? Csak idősebb korosztály van?
2021. febr. 24. 13:09
 5/8 anonim ***** válasza:
89%
Én is oda jártam és szerecsére semmilyen szinten nem volt érezhető. Azon a szakon ahol én tanultam vegyesen voltak fiatal és idősebb tanárok.
2021. febr. 24. 13:29
 6/8 A kérdező kommentje:
Jogi karra könnyebb bekerülni ide államira, mint mondjuk az Eltére?
2021. febr. 24. 13:31
 7/8 anonim ***** válasza:
69%
Könnyebb, de a piacon kisebb a neve. (Direkt nem írtam hogy rosszabb, mert nem tartom rosszabbnak,de az tény,hogy az Eltét szokták kiemelni)
2021. febr. 24. 13:39
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Pázmányra jártam ugyan, de hasonló a Károlin is a helyzet állítólag. Összesen volt 2 vallásos kötelező tárgyam, ami potyaötösnek számított (bibliaismeret és bevezetés a katolikus hitbe), ezt leszámítva sosem hallottam semmilyen szinten a katolikus hitről a tanulmányaim alatt.

Ateista vagyok, ha nem egy könyv vagy a történelem szintjén magyaráztak volna nekem erről, nem ott végeztem volna.

2021. febr. 24. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!