A kérdező szavazást indított:
Igen!
Nem!
61 szavazat
1/11 anonim válasza:
Nem. Kell a francnak. Online oktatás forever !!!
3/11 anonim válasza:
De az érettségi ellen meg kampányolni kell! Magatokkal b@asztok ki. Ha iskolába járni büdös, akkor érettségizni ne legyen az!!
4/11 A kérdező kommentje:
Én nem tudok szavazni, de én is "igen-t" nyomnék..
2021. febr. 22. 18:12
5/11 anonim válasza:
A mai fiatalok már semminek sem tudnak örülni.
6/11 anonim válasza:
"Mai fiatalként örülnék, ha visszamehetnénk a suliba, elég uncsiak az itthoni online órák. Egyetlen előnyük, hogy tudok rajtuk enni és aludni, de tök felborította ez a rendszer a napirendem (alvás, kaja, mozgás...stb). Plusz ugye végzős vagyok, szomorú vagyok az elmaradt szalagavató miatt és félek, nem tudunk majd ballagni sem (bár remélem szűk körben, korlátokkal ezt engedik majd).
Ha tavasszal nem is, de ősszel már mindenképp jó lenne újra jelenlétibe visszatérni, hisz egyetemista leszek, a szájról nem ismerek senkit, jó lenne, ha tudnék a gólyatáborban/koliban/iskolában barátokat szerezni és nem csak béna mód írogatni a Messenger csoportba és ki maradni minden jóból.
7/11 anonim válasza:
A napirendet felborította olyanoknak (diákoknak), akiknek létszükséglet lenne a tananyagon kívül elsajátítani azokat a skilleket, hogy hogyan tudják majd megtervezni az időbeosztásuk, élni az életük, munkába járni, családot nevelni stb.
8/11 anonim válasza:
Mindenki tudja mi volt az iskola lényege. A tanuláson kívül sokkal fontosabbak voltak a társas kapcsolatok. Meg hát otthonról puskázni is könnyebb :D
9/11 anonim válasza:
Én visszamennék már az érecségire készülés miatt is
10/11 anonim válasza:
Én örülnék neki, mert nem itt lógnának a diákok "iskolaidő alatt". (Annak aki, belém akar kötni, én dolgozó ember vagyok, csak ma szabadnapos.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!