Kiégés megpróbálása vagy csúszás?
Végzős egyetemista lennék szeptemberben és kaptam egy nagy lehetőséget az egyetemtől, hogy tényleg az legyek, hiszen 1 éves csúszásba voltam, de felajánlották, hogyha túlhajtom magam, akkor megúszom az 1 éves csúszást. Így is kiégek minden félév végén 6 tantárggyal (30 kredit), napi 10-12 órákat is foglalkoztam a szorgalmi időszakban, hogy jó jegyeim legyenek, legyen ösztöndíjam, ne kelljen vizsgáznom vizsgaidőszakban, mert az nagyobb szívás mint a megajánlott jegyekért szívni. Péntekekre már remegni, sírni és minden bajom volt eddig is.
Na most szeptembertől úgy lenne hogy: 5 kemény tantárgy (25 kredit) + szakdolgozat (15 kredit) + szakmai gyakorlat (mint egy főállású munka ugye) és még az újonnan indult családi vállalkozásban is kell dolgoznom (feketén főállásszerűen), hogy eltartsanak. El se tudom képzelni, hogy mennyire fogok kiégni, lehet lesznek napok, amikor konkrétan összerogyok majd. Igazából úgy széthajtanám magam, hogy napi 40-50 óra kéne nekem hozzá ideális esetben, de ugye csak 24 óra van egy nap meg aludni is kéne néha.
Bevállaljam vagy inkább 1 évet csússzak?
Ha eleve nem érzel magadban erre kapacitást nem is értem miért kérdés
Ha meg érzel akkor kérdés hogy mit nyersz azzal ha hamarabb végzel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!