Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Csak szerintem hasztalan a...

Csak szerintem hasztalan a digitális oktatás?

Figyelt kérdés

Nekem már unalmas, hogy nem lehet érdemben normális órát tartani..

3 vagyunk tesók, és mivel kevés szoba van és ház is kicsi hogy új szobát húzzunk fel, így valakinek mindig ki kell költöznie a konyhába arra a pár órára,ami kényelmetlen.

Más is van hasonló cipőben?

2021. jan. 29. 09:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
26%
De nem fogok olyat dolgozni, mivel ami érdekel azt meg is tanulom, illetve ami kell a továbbtanulásomhoz amivel foglalkozni szeretnék. És a munkát meg is fizetik. :)
2021. jan. 29. 09:43
 12/14 anonim ***** válasza:
58%

Csak szerinted.

Én egyetemista vagyok és sokkal jobb szerintem a digitális, nem kell tömegközlekedni, a saját igényeimnek megfelelően oszthatom be az időmet, ha épp nagyon nincs kedvem egy órához és nem jelentkezek be rá az sem gond, mert akármikor vissza lehet nézni.

2021. jan. 29. 10:04
 13/14 anonim ***** válasza:
Elég naic elgondolás volt hogy majd mindenki az órára fog figyelni..
2021. jan. 29. 10:38
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Egytemen sokkal jobb szerintem, én nagyon örülök, hogy a következő félév is várhatóan online lesz.

Gimiben valóban szarabb lehet, bár főleg a szocializáció hiánya miatt, a tananyag az nem egy nagy cucc. Mondjuk szakmát biztos rossz így tanulni.

2021. jan. 29. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!