Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért csak március 1-ig...

Miért csak március 1-ig hosszíbbították meg a távoktatást?

Figyelt kérdés
2021. jan. 28. 12:24
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
30%
balázskám kamu fiókjaiddal ne erősítsd meg magad.
2021. jan. 28. 21:36
 22/25 anonim ***** válasza:
71%
Egyébként egy hősök vagytok komolyan!!! Nagyon remélem, hogy mihamarabb vége lesz ennek az egész cirkusznak és ti is visszakaphatjátok a régi életeteket!!!
2021. jan. 28. 21:37
 23/25 anonim ***** válasza:
72%

#20 Szerintem csak április.

Ugyebár a kormány szerint csak fokozatosan lehet najd nyitni és első körben a vendéglátók megnyitását fogják sürgetni (ez elhangzott a kormányinfon is).

Szóval én azt gondolom, hogy Márciusban nyitnak a vendéglők mert azokat tovább nem lehet zárva tartani, így is nagyon sokan tönkrementek. Aztán utána egy hónap múlva jönnek az iskolák. Konkrétan a tavaszi szünet után lesz visszamenetel.

2021. jan. 28. 21:38
 24/25 anonim ***** válasza:
53%

Elhiszem, hogy fáj amit írtam, képzeld nekem is, de eddig sem ment máshogy, az egész sajnos az oltásra megy. Ennek az évnek is kampó.

Balázska?! Ez így 2021-ben elég gyenge volt, inkább égő mint beszólás...

2021. jan. 28. 21:41
 25/25 anonim ***** válasza:
54%

Ez csak egy mézesmadzag, amit arra használnak, hogy a népet kontroll alatt tartsák, de mindegy nem szeretnék ebbe belemenni. Érdekes dolgok történnek annyi biztos... Nektek még kitartást erre az időszakra.

A 24-es válaszom a 21-esnek ment, ez pedig most a 23-asnak.

2021. jan. 28. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!