Mit fogok akkor kapni, ha a március 15. -ei "ünnepségre" bemegyek hétköznapi ruhába?
Én magyar vagyok és szinte sosem öltöztem ki az ilyen alkalmakkor. Mondjuk nem lázadásképp vagy ilyesmi, csak egész egyszerűen legtöbbször fingom nincs, hanyadika van, az osztályfőnök meg minden órán, amikor találkoztunk vele, lerendezte az igazolásokat, meg kb minden órán, szeptembertől fogva már arról beszélt, hogy majd év végén hova menjünk osztálykirándulni, meg ilyen hülyeségek, de bezzeg ha ünneplőbe kellett menni, azt eszébe nem jutott megemlíteni :D De volt, hogy azért nem mentem ünneplőben, mert bár egy tanár szóba hozta, hogy másnap ne felejtsünk el ünneplőben jönni, és itthon meg is kerestem a fehér blúzaimat, akkoriban elég sokat híztam és mindegyikből kinőttem..És most emiatt nem fordultam vissza a boltba fehér blúzt venni, szóval inkább annyiban hagytam.
Mellesleg soha nem kaptam semmit, azon kívül, hogy az osztályfőnöktől megkaptam, hogy rajtam kívül mindenki képes volt ünneplőt venni, meg volt, hogy egy tanár úgy választotta ki az óráján az aznapi felelőt, hogy kin nincs ünneplő :D És amúgy a poén, hogy akkor volt is rajtam, csak annyi volt a gond, hogy nem volt más fekete nadrágom, a fekete farmeromat leszámítva, mondjuk szerintem úgy is jól nézett amúgy ki a ruhám, szóval úgy mentem el, erre lecseszett a tanár, hogy milyen bunkó vagyok, hogy egy ilyen napon farmerban jövök és a fekete farmer nem számít ünneplőnek :D Majd biztos kosztümbe fogok menni..
Szia.
Szerintem biztosan meg fognak büntetni érte.
De ne foglalkozz vele. Semmi baj nincs azzal, hogy nem vallod magad magyarnak. Ezt egy értelmes pedagógus megértené. Én személy szerint nem adnék neked érte semmit. Meg se kötelezhetnék, hogy milyen ruhába gyere iskolába. Az a te dolgod, abba nehogy már beleszóljanak...
Ez az én véleményem.
Már bocsánat, de a 7-es válaszolónak nincs igaza.
Egy értelmes tanár pontosan, hogy bele fog kötni a ruhádba. És igen, joga van megszabni, hogy mit vegyél fel...
Tudod te, hogy mi mindenhez van még joga? Akár agyon is verhetne...én is ezt tenném, akiben ennyi emberiség nincs, hogy felöltözzön tisztességes ruhában egy ilyen fontos eseményen. Életüket áldozták, hogy ti élhessetek...
Szégyelljétek el magatokat! Ez a kérdezőnek is szólt. Remélem fejbe lövik az ilyeneket. MIHAMARABB!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!