Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mikor jelentik be végre, hogy...

Mikor jelentik be végre, hogy mehetünk vissza a suliba?

Figyelt kérdés
Már vágyom vissza!

2021. jan. 27. 07:16
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
96%
Ha fellázadsz
2021. jan. 27. 07:22
 2/49 anonim ***** válasza:
46%
Nyugi, szeptemberig ráérsz még. Hiszed vagy sem kicsit nem ez a legfontosabb probléma...
2021. jan. 27. 07:29
 3/49 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem jobb a digitális oktatás.
2021. jan. 27. 07:40
 4/49 anonim ***** válasza:
47%
Addig álljá fél lábon!
2021. jan. 27. 07:52
 5/49 anonim ***** válasza:
49%
Sajnos szerintem még mindig várni kell erre. De nekem is nagyon hiányzik már. Bár így is napi szinten beszélünk videochaten az osztállyal, sőt más osztálybelieket is beveszünk de az mégsem ugyanaz.
2021. jan. 27. 08:10
 6/49 anonim ***** válasza:
42%
szerintem augusztus végén
2021. jan. 27. 08:11
 7/49 anonim ***** válasza:
33%
Nem vagyunk jósok. Így jártál, most végre az introvertáltak érvényesülhetnek. :D
2021. jan. 27. 08:17
 8/49 anonim ***** válasza:
43%

Remélem soha. Imádom a távoktatást. Utáltam az osztályom és amúgy is intro vagyok. 2 barátnőm van, de velük iskolától függetlenül találkoztam eddig is. Most kicsit szenvedtek ti is, nekünk ugyanilyen rossz érzés bejárni nap, mint nap olyan közösségbe ahova semmi kedvünk.

Ja, most jön az új mutáns vírus, ne is reménykedj...max májusban, vagy ősszel:D Éljen a digitális: nem kell olyan korán kelni, flangálhatok pizsiben és én az időmet is jobban beosztom így.

2021. jan. 27. 09:19
 9/49 A kérdező kommentje:

8-as

Téged nyílván nem érdekel, aki már leérettségizett és szeretne szakmát tanulni hogy vigye is valamire az életben...mert egy diploma a mai világban csak zsebkendőnek jó!

2021. jan. 27. 09:28
 10/49 anonim ***** válasza:
68%

De, érdekel. Csakhogy én idén fogok érettségizni. Simán megoldható otthonról a felkészülés. Aki nyafog, az meg így járt. Az iskola nekem csak egy zavaró tényező volt, mindig otthon, egyedül vettem fel a tananyagot, egyedül matektanárhoz járok.

A szakmásokat valóban sajnálom, oda kell gyakorlati rész, de szerencsére nem vagyok érintett.

2021. jan. 27. 09:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!