Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Holnap jelentik be, hogy...

Holnap jelentik be, hogy téliszünet előtt lesz-e iskola?

Figyelt kérdés
2020. dec. 6. 22:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2020. dec. 6. 22:21
 2/6 anonim ***** válasza:
5%
ja, de 100% hogy arra az egy hétre nem lesz. remélem még januárban se
2020. dec. 6. 23:26
 3/6 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem nem lesz suli, legalább is 5 napra felesleges behívni a diákokat. Főleg a kollégistáknak rossz, mert ugye november elején megint kipakoltatták a népet.

De ha mégis lenne suli, ha tanár lennék tuti számonkéréseket tartanék minden tanított osztálynál, hogy valami reális jegye is legyen a gyerekeknek félévkor, főleg aki érettségizni fog, csak mert fiatal vagyok és ismerem a módszereket. Tőlem is kértek anno esszédolgozatot, a googleről meg a könyvből ollóztuk össze.

2020. dec. 7. 08:47
 4/6 anonim ***** válasza:
11%

", ha tanár lennék tuti számonkéréseket tartanék minden tanított osztálynál, "

És kivel, kinek tartanál te számonkérést? Röhög a vakbelem. Hát ha lesz iskola (nem lesz, de ha lenne) akkor is a banda 3/4ed része nem menne, lógna, kiíratná magát ,leigazoltatná a szülővel...

hát ki az a gyökér szülő aki ezek után arra a szaros 5 napra beküldi a gyerekét? És ki az a gyökér gyerek aki be is megy?

Majd lóg. Köhög egyet szalad a dokihoz, az kiírja előre 1 hétre anélkül hogy ránézne akár... mert én is ismerem a módszereket...

szóval: kinek kivel tartasz te számonkérést?

2020. dec. 7. 09:25
 5/6 anonim ***** válasza:
61%

Hidd el a tanároknak is megvannak a módszereik, és sokuknál igen is számít a diák hozzáállása. Lehet nem most fog visszaütni, lehet később, amikor kicsit nagyobb súlya lesz a jegyeknek vagy egy kis segítségnek, mint egy félévi bizonyítvány. Nem vagyok tanár, de amelyikhez normálisan állunk és komolyan vesszük ő is segítőkészebb, mikor "sorsdöntő" pillanatban vagy. Én érettségin az ilyenek miatt volt olyan tárgyam, amivel 1 jeggyel jobbat kaptam. De aki leszarta, azt a tanárok is leszarták. Nem voltam sose stréber, se puncsos, engem se szeretett az összes tanár, volt amiből igen csak szarul álltam, de hát a kölykök tudják.

Igazából majd érettségin lesz jelentősége, a kimaradt, nem normálisan leadott anyagoknak.

2020. dec. 7. 11:29
 6/6 anonim ***** válasza:
61%
Amilyen logikátlan és direkt kicseszős kedves kormányunk van, képesek 5 napra kinyitni az iskolát.
2020. dec. 7. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!