Volt olyan tanárotok aki a stílusa miatt nem a korosztályotokhoz való tanár volt?
A gimiben volt egy tanárnő, aki nagyon próbált bratyizni a gyerekekkel, ezért szerették is, a tudása is mindenre kiterjedt, de, amikor a 14-19 évesek tanórákon kívüli gondjairól volt szó ott nem jeleskedett. Pl, amikor 4,6-al lezárt négyesre, nem értette, hogy azért kértem, hogy felelhessek az ötösért, mert otthon kiabálnak velem a négyesért. A többi tanár ugyanúgy lezárt négyesre, ha nem értem el azt az átlagot, de legalább ők megértették, hogy van valami probléma otthon, a szóbanforgó tanárnő meg nem csupán a fejemhez vágta, hogy el vagyok kényeztetve, de jelenetet is rendezett a tanáriban, mert megsértettem őt ezzel, hogy becsméreltem az ítélőképességét, hogy ki érdemel nála ötöst.
Őt éreztem inkább főiskolára vagy egyetemre való tanárnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!