Ha lenne választásod, hogy online vagy jelenléti oktatásban veszel e részt (covid után), melyiket választanád és miért?
11-es
Jah, az laptopom se mai darab, újra meg nincs pénzem tehát nekem is egy szendvedés.
10-es
Nem pontoztam le idáig senkit, csak téged..de miért vagy frusztrált? Zavar, hogy van aki nem antiszoc mint te és inkább menne jelenlétibe?
Az online oktatást választanám, úgy hogy a gyakorlatok mennének élőben, akár tömbösítve. Igen, sok a baki, meg a technikai hiba, és ez elég stresszes tud lenni. Viszont azzal, hogy itthon vagyok nem kell fizetni az ide-oda utazgatást, a külön albérletet/kolit, külön kaját stb, és ezzel pénzt, nameg időt is meg tudok spórolni.
Ha meg el akarok menni itthonról akárhova, azt covid után meg tudnám tenni itthon is, sétálni, barátokkal találkozni, kávézóba, moziba stb. Attól, hogy itthonról tanulok, az nem jelenti azt, hogy oda vagyok szögezve. Sőt, ha akarok, akkor nem kell itthon maradnom, a lényeg az, hogy olyan helyre menjek ahol van net. Viszem a laptopot és meg van oldva.
Viszont hozzá kell tennem, hogy a véleményem alakításához hozzátartozik, hogy nem vagyok egy túlzottan szociális ember. Vannak barátaim, és tartjuk a kapcsolatot, találkozunk is, de én teljesen megvagyok akkor, ha ezen kívül nem sok a szociális érintkezés. (De tudom, és tiszteletben tartom, hogy van, akinek ez nagyon is hiányzik.) Így az, hogy az egész szak összeüljön, és minden nap találkozzak X emberrel nem különösebben hiányzik, AKKOR, ha mellette működik a netes információáramlás, plusz mellette a baráti körömmel tartom a kapcsolatot, és itt-ott tudunk találkozgatni.
Szerintem van ebben lehetőség, csak egy kicsit kidolgozottabb rendszer kéne, meg hatékonyabb szervezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!