Aki úgy gondolja, hogy a modern technika korában már fel lehetett volna találni a digitális oktatást (covid nélkül)..mit gondolnak, hogyan lehetne kivitelezni?
Mi 4-en vagyunk testvérek, és 3 szobánk van..így ha mind a 4-ünknek órája van, kicsit nehéz kivitelezni,ugye.
De ez még egy jobbik eset, vannak emberek (igen, a szegényekre gondolok) akik nem tudnak berendezkedni a digitális sulihoz...még ha kapnának is támogatást az államtól az se lenne garancia. Ha pénz formájában jön a támogatás, mi az akadálya hogy a szülők esetleg másra költség (pl.pia)? Meg ebben az esetben, ha bántalmazó családja van az illetőnek akkor az online suli csak még jobban betehet neki.
Szerintem sokkal egyszerűbb a jelenléti..könnyebb kivitelezni, nem kéne változtatni ezen!
20-as
Igen ám, de annak a 20-30 embernek egy adott órája és tanára van egyszerre..míg ugye mi 4-en vagyunk ergó 4 külön tanár és tanárgy egyszerre!
Még mindig nem jutottál el a fülhalgatoig?
A 12 válaszra se reagáltál :D Csak a világvégére készülsz :D
24
Ott a 23-as válaszom, nem írtam abban világvégét..meg nem is akarok reagálni, látszik utálod a jelenléti oktatást!
"Könnyebb lenne akkor már suliba járni, ahol az állam fizet mindent és nem nekünk kell még költekeznünk emiatt.."
Mert a suliban az állam fizet mindent? Az étkezést, a füzeteket, a tanszereket, a ruhádat, a táskádat, és a bejárásodat is?
Ha mindezt összeadod, az jön ki, hogy az egy évi tan
"Komolyan, arra a pár órára elmenni a "nagyihoz"?"
Azt írtam, ha közel van. De miért, suliba is eljársz, nem?
"Vagy falat felhúzni? Aki 12 órába dolgozik, sok kedve lehet emiatt még ilyennel is folgalkoznia.."
Egy gipszkarton fal felhúzása pár óra, aki erre nem képes a gyerekeiért, az szarja össze magát.
Más kérdés, hogy mi lesz akkor, ha a gyerekek akkorák lesznek, hogy elkezdenek csajozni/pasizni, és vinnék haza a kiszemeltet, de nincs hova. Vagy ott fog majd feküdni az öcsi az ágyában amikor a nővérét csinálják 3m-rel odébb?
Ezek mind kifogások, amiket eddig ide írtál. Igazából két ellenérv van az online oktatással szemben, az egyik a szocializálódás hiánya, a másik pedig az, hogy alsósokat semmiképp nem lehetne távoktatni.
>> Ha mindezt összeadod, az jön ki, hogy az egy évi tan
Az jön ki, hogy egy évi iskolábajárás megtakarításán tudsz venni minimum 1, de lehet hogy 2-3 oktatásra alkalmas gépet.
Bala'zs-ka!
1x már el lett választva a szoba, ha még 1x elválasztjuk akkor két méteres lyukak lesznek. Így lett a két szóbából 3 annó évekkel ezelött! Na szóval, mesélj még, hogy működik ez a dolog..mérnök úr?
Biztos jobban tudod mint én..
Attól hogy iskolába jársz nem lesz négy szobátok, inkább kevesebb lesz mivel iskolába járni több kiadás. A tanulás meg megoldható egy helységben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!