Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Akkor ebben a tanévben már...

Akkor ebben a tanévben már nem megyünk vissza iskolába?

Figyelt kérdés
2021. jan. 23. 22:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
93%

Utolsonak:

Ez mondjuk pont hozzaallas kerdese. Van aki kozepsuli nelkul is többet keres mint egy 2 diplomas. A mai vilagba fel tudod magadat talalni.

Ez inkabb kapcsolatokon es ratermettsegen mulik. Ezzel nem azt mondom hogy megeri nem tanulni, de azert nekem nem egy ismerősöm van aki kihagyta az érettségit, es mar 18 evesen boven dolgozott, most meg sajat cege van.

2021. jan. 24. 00:15
 12/21 anonim ***** válasza:
9%
#11 Nem mindenki akar magának saját céget, például én sem. Túl sok rizikófaktorral jár, és nagyjából állandó stresszel. Egy alkalmazottként mi lehet a legrosszabb, ami történhet veled? Kirúgnak, aztán keresel más munkahelyet. Viszont ha tönkre megy a saját céged.. könnyen meg van annak az esélye, hogy lazán elszegényedsz.
2021. jan. 24. 00:25
 13/21 anonim ***** válasza:
9%
Ostoba kölyök vagy kérdező. Majd megtudod idővel mit írtam.
2021. jan. 24. 00:30
 14/21 anonim ***** válasza:
79%
#12 vállalkozóként sokkal jobb mint rabszolgaként... nincs főnököd, és ha jól megy akkor milliókat is kereshetsz
2021. jan. 24. 00:30
 15/21 A kérdező kommentje:

"Ostoba kölyök vagy kérdező."

itt aki ostoba az max te vagy. magyarból pl 14 ötöst kaptam november óta.. sokkal hatékonyabban tanulok online oktatás alatt, remélem szeptemberig nem lesz nyitás (és szinte biztos nem lesz)

2021. jan. 24. 00:33
 16/21 anonim ***** válasza:
Kérdező: Nem a 13# válaszoló vagyok, viszont az, hogy hány ötöst kaptál miből, egyáltalán nem mérvadó. Én például egy egyetemi vizsgámra kaptam úgy ötöst, hogy lóf*szt nem tanultam rá. Most akkor én is elhenceghetnék, hogy XY témakörből kiváló ismereteim vannak, aztán ha valaki belekérdezne, csak pislognék. Remélem átment a lényeg.
2021. jan. 24. 00:39
 17/21 A kérdező kommentje:

"aztán ha valaki belekérdezne, csak pislognék"

értem, de a lónak a f***a nem fogja kérdezni hogy pl mikor fedezték fel amerikát, csak az eredményeidet nézik...

2021. jan. 24. 00:41
 18/21 anonim ***** válasza:
64%
Felesleges a kérdésre válaszolni. 15 éves srác azon görcsöl, hogy minél többen mondják neki, hogy nem lesz nyitás. Másrészt még senki nem tudja, mi lesz egy hónap múlva.
2021. jan. 24. 00:47
 19/21 anonim ***** válasza:
30%

Ja, de elég gáz, ha ilyen alapvető dolgokkal nem vagy tisztában. Történelmet se azért tanulsz a sulidban, hogy majd milyen nagy hasznát fogod annak venni, hogy mi volt az 1815-ös Bécsi Kongresszus eredménye. A történelemnek például az az értelme van, hogy átlásd az ok-okozatot, ezáltal tud fejlődni a logikád.

Vegyük az általad említett példát, "Amerika" felfedezését. Ez egy k*rva képlékeny dolog, mert sokan a vikingekhez kötik az Észak-Amerikai kontinens felfedezését, mivel találtak viking leleteket (konkrétan egy kisebb "kolóniát) Észak-Amerikában, és ezek alapján lazán elképzelhető az is, hogy akár a Rómaiak is elhajózhattak Észak-Amerikába, csak ugye még nem találtunk semmilyen erre utaló leletet. Maradjunk 1492-nél, ehhez kötődik az Észak-Amerikai hivatalos felfedezése, DE itt sem a kontinentális földrészre kell gondolni, hanem Kubára, szóval a töri könyvek már itt is ferdítenek.

Miért fontos ez a felfedezés? Alapvetően ez indítja majd be Spanyolország gazdaságát, ami miatt egyre inkább felerősödik a rivalizálódás a többi európai nagyhatalommal, így például az Angolokkal, így lazán le lehet vezetni, hogy 1492-ből következik az 1558-as spanyol haditengerészeti vereség, amellyel lényegében véget ért Spanyolország tengeri uralma, és teret engedett az angoloknak Észak-Amerikai gyarmatosításához.

Így már világosabb a dolog?

2021. jan. 24. 00:50
 20/21 anonim ***** válasza:
76%

"remélem szeptemberig nem lesz nyitás (és szinte biztos nem lesz)"

Ha ennyire biztos vagy benne miért kérdezed meg heti szinten 10x?

2021. jan. 24. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!