Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Akkor ebben a tanévben már...

Akkor ebben a tanévben már nem megyünk vissza iskolába?

Figyelt kérdés
2021. jan. 23. 22:41
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
57%
de szét adnám te jó ég
2021. jan. 23. 22:46
 2/21 A kérdező kommentje:
#1 én is, de szinte biztos hogy így lesz
2021. jan. 23. 22:48
 3/21 anonim ***** válasza:
56%
Nem feltétlen. Nálunk egyetemen úgy tervezik, hogy a februárban induló félévet még online kezdjük, de április körül már visszaállnánk jelenléti oktatásra. Nálatok ezek alapján már lehet, hogy máricusban visszaáll minden.
2021. jan. 23. 22:49
 4/21 anonim ***** válasza:
52%

En remelem egesz online lesz.. 18 vizsgam van evvegen... Felakasztom magam, ha nem online fogjuk irni.

Egyebkent nekunk azt irtak, hogy online lesz, semmi mast.

2021. jan. 23. 22:50
 5/21 anonim ***** válasza:
29%

Miért? Szerinted a tanárok nincsennek azzal tisztában, hogy a diákok nagy arányú többsége nem tanul? Nálunk egyetemen most írásbeli vizsgák helyett online szóbelik vannak, méghozzá úgy, hogy körbe kell forgatnod a laptopodat a szobádban, hogy ne legyen valamilyen fizikai segédeszköz a szobádban elrejtve, plusz a laptop kijelződet is meg kell osztanod a tanárral, így nagyjából esélyed nincs puskázni.

Ha ne adj Isten mégis online lenne minden nyárig - bár én ezt nagyon kétlem - akkor nálatok is valami hasonló várható majd év végén.

2021. jan. 23. 22:53
 6/21 anonim ***** válasza:
70%

Attól függ, hogy mennyire fontos a jelenléti oktatás. Infós szakon egyetemen szerintem nem sürgetik a visszaállást, de orvosin szerintem tavasszal visszaállítják.

Középsulit pedig ugyancsak visszaállítják valószínűleg.

2021. jan. 23. 22:56
 7/21 anonim ***** válasza:
64%

4es vagyok

Nalunk nem fontos a jelenleti, nincs gyakorlatom. Legalabbis nem most lesz.

Nalunk csak szobeli vizsgak vannak. Irasbelink nem volt meg. Az osszes kameraval, korbeforgatott kamerával kezdődik. Ettol függetlenül 18 vizsgat fejben tartani nem egyszerű.

Amugy eleg valoszinu hogy online lesz az egesz. Alig oltatjak magukat, nalunk meg mivel jelenleg nincs gyakorlat nem fontos hogy bent vagyunk e vagy sem. Legalabbis nagyon reménykedek hogy online leszunk végig, de majdnem biztos.

2021. jan. 23. 23:45
 8/21 anonim ***** válasza:

4es vagyok ismet.

Nekunk azt irtak az egesz tavaszi szemeszter online lesz tartva, most neztem meg:)

2021. jan. 23. 23:49
 9/21 anonim ***** válasza:
37%
Egyetemen ez szerintem nem probléma, ott az ember már tudja, hogy magának tanul. De ez a középiskola szörnyű így. Látom, hogy zajlik az egész. Nagy beleszarás az egész, néhol mind a két fél részéről. Aki meg tanulna valamit, az nem nagyon tud, halad. Szomorú nemzedék lesz így. Remélem minél előbb újra indul a suli, és ezt a Ti érdeketekben mondom. Én utáltam a sulit, nem is nagyon jártam, és egy tetves gyárban rohadtam meg. Nem éri meg nem tanulni.
2021. jan. 24. 00:03
 10/21 A kérdező kommentje:

"Én utáltam a sulit,"

ez mindent megmagyaráz. a te idődben nem volt távoktatás, most meg reménykedsz hogy mielőbb vége legyen. dögöljön meg a szomszéd tehene is...

2021. jan. 24. 00:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!