Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Akkor mi van, ha félévkor egy...

Akkor mi van, ha félévkor egy végzős gimis osztályban érettségi tárgyból az egész osztály (2 kivétellel) egyes lett?

Figyelt kérdés

Matek. 28 főből 26 fő egyes.

Most ilyenkor mi van?

(hálistennek nem vagyok érintett, csak kérdezem)

2021. jan. 20. 14:39
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
9%
Miért, te talán színötös vagy matekból?
2021. jan. 20. 18:11
 12/29 A kérdező kommentje:

Nem (voltam az). de ennek mi köze a kérdéshez?

Ja és az érettségi 4 évvel mögöttem van, így... ez mellé.

2021. jan. 20. 18:12
 13/29 anonim ***** válasza:
81%
Nem mellesleg igazán írhatnál valami konkrétumot is. Nagyon, de nagyon nem mindegy, hogy amiatt van ennyi bukás, mert egy phasz a tanár, vagy mert faktos anyagot kéret számon alap matekon, vagy mert az idegei tönkre vannak téve, hogy azt lesse a borsodi zsákfalvi zombiképzőben, hogy melyik órán késelik meg. Azért ez nagyon nem mindegy!
2021. jan. 20. 18:14
 14/29 A kérdező kommentje:

" hogy azt lesse a borsodi zsákfalvi zombiképzőben, hogy melyik órán késelik meg. Azért ez nagyon nem mindegy!"

Gondolkodj ember! Ha ez lenne az ok valóban, akkor konkrétan az életével játszana az egyesekkel nemde?

Akkor szórni kéne a jó jegyeket a semmire, nehogy egy este a háza előtt egy fémtárgyba fusson bele.

Gondolkodni kéne.

2021. jan. 20. 18:16
 15/29 anonim ***** válasza:
17%
Az iskolaőrségnek pont ennek elkerülése a feladata. Volt már beavatkozás ilyen miatt. Megijednek a dzsipszi latínók is, ha valakinél gumibot, meg gázspray van.
2021. jan. 20. 18:33
 16/29 A kérdező kommentje:

az iskolaőrség különösen hatékony mostanság, hogy nov 11. óta távoktatás van és még marad is egy darabig.

Az nem menti meg a jó tanerőt attól hogy a dzsipszik megvárják a háza előtt. valóban kéne gondolkodni.

2021. jan. 20. 18:59
 17/29 anonim ***** válasza:
0%
Gyakorlati helyekre bemennek. A tanár pedig biztonságosabb helyen van otthon. Nem muszáj neki kinyitni az ajtót, hogy megkéseljék. Főgondolkodó.
2021. jan. 20. 19:07
 18/29 anonim ***** válasza:
0%

Okj érettségi utáni szakma Felnőtt képzésen se volt másképp

3 tehetség akiknek tartottak korrepetálást készülést átmentek

Akik nem voltak szuperek nem részesülhettek segítségben nem volt rá türelme a tanárnak

Azok megbuktak nappali képzéd 23 + estisekből 17 bukás volt

Ha nem nyalsz vagy vagy tehetség letojnak mert egy egyszerü kérdésre se akarnak válaszolni ha segitség kell mert többlet munka jaj.

Ja meg a pótvizsga jó sok pénzt hoz nekik hehe

2021. jan. 21. 00:31
 19/29 A kérdező kommentje:

"Ja meg a pótvizsga jó sok pénzt hoz nekik hehe"

Hát középiskolában a pótvizsga egy fillért nem hoz senkinek, csak a munka van vele.

2021. jan. 21. 05:55
 20/29 anonim ***** válasza:
Szerintem nem nehéz egy kettest összekaparni. 1,82re KÖTELEZŐ megadni a 2est, azaz nem bukhatsz meg. 1,81re pedig megadhatja (nem biztos, hogy megadja). Ezt csak gondoltam elmondom, lehet fontos és nem tudtad.
2021. jan. 21. 08:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!