Akkor mi van, ha félévkor egy végzős gimis osztályban érettségi tárgyból az egész osztály (2 kivétellel) egyes lett?
Matek. 28 főből 26 fő egyes.
Most ilyenkor mi van?
(hálistennek nem vagyok érintett, csak kérdezem)
Nem (voltam az). de ennek mi köze a kérdéshez?
Ja és az érettségi 4 évvel mögöttem van, így... ez mellé.
" hogy azt lesse a borsodi zsákfalvi zombiképzőben, hogy melyik órán késelik meg. Azért ez nagyon nem mindegy!"
Gondolkodj ember! Ha ez lenne az ok valóban, akkor konkrétan az életével játszana az egyesekkel nemde?
Akkor szórni kéne a jó jegyeket a semmire, nehogy egy este a háza előtt egy fémtárgyba fusson bele.
Gondolkodni kéne.
az iskolaőrség különösen hatékony mostanság, hogy nov 11. óta távoktatás van és még marad is egy darabig.
Az nem menti meg a jó tanerőt attól hogy a dzsipszik megvárják a háza előtt. valóban kéne gondolkodni.
Okj érettségi utáni szakma Felnőtt képzésen se volt másképp
3 tehetség akiknek tartottak korrepetálást készülést átmentek
Akik nem voltak szuperek nem részesülhettek segítségben nem volt rá türelme a tanárnak
Azok megbuktak nappali képzéd 23 + estisekből 17 bukás volt
Ha nem nyalsz vagy vagy tehetség letojnak mert egy egyszerü kérdésre se akarnak válaszolni ha segitség kell mert többlet munka jaj.
Ja meg a pótvizsga jó sok pénzt hoz nekik hehe
"Ja meg a pótvizsga jó sok pénzt hoz nekik hehe"
Hát középiskolában a pótvizsga egy fillért nem hoz senkinek, csak a munka van vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!