Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nem jan 22-ig tart az I....

Nem jan 22-ig tart az I. félév? Már most szinte mindenből le vagyok zárva-és ha lesz felelés az már II. félév jan 14én is?

Figyelt kérdés

Nem értem, miért tart a félév jan 22ig, ha a tanárok (ld enapló) már most szinte mindenből lezártak.

És ha jan 22-ig lesz egy felelés dolgozat, akkor azt hova írják be?

Hát első félévre nem, az lezárt.

A másodikra? Az meg el se kezdődött....

???

2021. jan. 14. 08:58
1 2
 1/11 anonim válasza:
Minket 19.-éig kell lezárni, de szerintem az már tanártól függ, hogy meddig zár le. Ha már lezárt, akkor valószínűleg az új jegyeket a második félévbe rakja.
2021. jan. 14. 09:03
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Előbb is le lehet zárni a diákokat. Csak van egy határidő, hogy addig. Ha utána még kaptok jegyet az második félév.
2021. jan. 14. 09:06
 3/11 anonim ***** válasza:
20%

Hát akkor sok értelme van az egész határidős baromkodásnak ha a tanár azt csinál amit akar.

Akkor a diák is mondhatja hogy ez az egyes felelet drága jó tanár új menjen már a II. félévbe? Hát ha az egyik fél rángathatja a határidőt ahogy akarja--akkor a másik fél is nem?

Akkor minek a határidő?

Ha hó nap ig első félév akkor jó nap ig első félév legyen és pont.

ÍGy korrekt így etikus.

2021. jan. 14. 09:09
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

3: igen, nálunk az osztály is mondhatta, hogy tanárnő, nem lehetne ezt a második félévre beírni? És ha megszavaztuk akkor lehetett.

A határidő azért van, mert addig kötelező lezárni őket, mégse lehet a végtelenségig halogatni, kell egy határidő. Ha még hamarabb befejezték az első féléves anyagot miért ne zárhatják le őket?

2021. jan. 14. 09:13
 5/11 anonim ***** válasza:
16%

"Ha még hamarabb befejezték az első féléves anyagot miért ne zárhatják le őket?"

mert ez önkényeskedés azért. és ha én a diák azt mondom, bocesz le vagyok zárva de ma feleltem még első félév van, én ezt a jegyet asz elsőhöz kérem akkor mi van?

mert hát a naptár az naptár. Ha hó ig tart az első félév akkor hó ig tartson és pont.

ki az a tanár hogy önkényesen ide oda rángatja a nem általa eldöntött dátumot???

Bocsesz de egy munkahelyen sincs úgy hogy végeztem a melóval akkor hazamegyek, ha nem járt le a munkaidőm.

Ha 18-ig tart a munkaidőm, akkor addig. Nem én döntöm el.

2021. jan. 14. 09:18
 6/11 anonim ***** válasza:
3%

"És ha megszavaztuk akkor lehetett."

Mióta demokrácia az iskola hogy "megszavazzuk"? Akkor szavazzuk már meg hogy mindenkinek mindenből ötös és irány haza.

2021. jan. 14. 09:19
 7/11 anonim ***** válasza:
60%

5: nem önkényeskedés. A tanároknak ki van adva, hogy januárban, a félév végéig zárják le a diákokat. Nem az, hogy a pont a félév végén, hanem előtte. Valaki ezt hamarabb valaki később teszi, attól függően hogy hol tartanak.

6: nyilván a tanár egy ember szavára nem fogja a második félévre írni, csak ha az osztály nagy része is úgy szeretné.

2021. jan. 14. 09:26
 8/11 anonim ***** válasza:
És ha én azt mondom a félév vége előtt 1 nappal hogy élve az 1x javítási jogommal (házirendben van!) felelni akarok (nem szeretnék, hanem akarok-jogom van hozz-ld házirend) és a jegyet az I. félévre kérem mert itt a naptár hát 1. félév van-akkor mi van?
2021. jan. 14. 09:28
 9/11 anonim ***** válasza:

Előbb is le lehet zárni, én is le vagyok már zárva több dologból, mert elég jegyem van és semmiből nem álltam kétesre. Ha 4,87 az átlagom, miért ne zárna le most rögtön a tanár ötösre, hogy foglalkozzon azokkal, akik kétesre állnak?

Beírhatják a második félévre, miért ne írhatnák? :D A tegnapi matek dogám is a második félévre lett beírva.

2021. jan. 14. 09:31
 10/11 anonim ***** válasza:
8: nyilván ha kétesre állsz, nem zárnak le. Ha meg a javítás nem változtatna a jegyeden akkor minek? Amúgy ne engem kérdezz, a mi házirendünkben nem volt ilyen
2021. jan. 14. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!