Tanítóként/tanárként milyen ajándéknak örültél/örülnél az osztályodtól?
Konkrétan pedagógus véleményére vagyok kíváncsi. 4 év után búcsúzunk, és jó lenne olyat adni, ami tényleg örömet okoz.
Az irány kb megvan, de azért kellenének ötletek.
Mit lehet tudni a tanárról és mit szeret? Milyen a személyisége, stílusa?
Olyan, ajándékot próbáljátok adni, ami rátok is emlékeztet, pl. Egy közös emlék, osztálykirándulásról, stb.
Nem ránk ;) a gyerekeinkre. Ezt nem írtam.
Hobbijához (és így a személyiségéhez) nehéz igazodni, mert költséges és tényleg mindent meg is engedhet magának.
Szereti a kézműves/iparművész dolgokat, de annyira nem ismerjük, hogy tudjuk mi az, ami pl a lakás stílusához is menne.
A közös emlékek megörökítése valamilyen formában rendben van (kap egy kreatív albumot a gyerekektől), de kellene még valami...
Ez személyiségfüggő, de az én anyukám (aki tanár volt) szerette, amikor cserepes virágot/növényt kapott a vágott virág helyett. :)
Esetleg egyszerű ezüst fülbevaló/nyaklánc?
Vagy vásárlási utalvány, párologtató, gyertya, olyan tárgy/eszköz, amit később tud használni az órákon (esetleg olyan, amiből hiány van az iskolában). Relax doboz arcmaszkkal, krémmel, testradírral, fürdősóval stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!