Hogy nem utált meg?
Figyelt kérdés
Korábban sülve-főve együtt voltam egy sráccal, akivel nagyon jó barátok lettünk. Jött egy csaj aki összeveszejtett minket. Mivel 2-nél több tanú volt megbizonyosodtam róla hogy a csaj nem hazudik, magam alatt voltam és felindultságonban elküldtem a fiú haveromat. Összevesztünk, meg se beszéltük, ő bocsánatpt se kért és én se kérdeztem tőle semmit hogy hogy s mint volt. Ezek után hogy elküldtem meg nem beszéltük meg azt hittem hogy megutált (én hasonló helyzetben csalódott és szomorú lennék), de ennek ellenére néha azon kapom hogy ugyanúgy bámul engem, barátnőimet kérdezgeti rólam, hallgatózik, méricskél. Ezek nem az utálat jelei? Hogy lehet h ilyen összeveszés utan még érdeklem?
18/L
2021. jan. 4. 17:39
1/1 anonim válasza:
A sracok nem akadnak fent ilyen csajos balhékon. Ha egy csaj ideges abbol csak annyit fognak fel hogy most jobb kerülni őt és nem többet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!