Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Iskolai könyvtár elszólhatta...

Iskolai könyvtár elszólhatta magát az iskola(nem)nyitással kapcsolatban? Visszaviteli határidő

Figyelt kérdés

Amikor novemberben bezártak a sulik még úgy volt hogy dec 14-től lehet nyitás lesz. A könyvtár akkor azt mondta a kikölcsönzött könyvek visszaviteli határideje dec 14-re módosul. Aztán ezt lefújták, azzal hogy jan 4-re módosul.

Aztán ezt is lefújták és feb 11-re módosítottak (legújabb).

Lehet ezek már tudnak valami? Ha nyitnak a sulik jan 11-én miért kéne kitolni a határidőt feb 11-ig?

2021. jan. 2. 12:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt, hogy az iskolai könyvtárosokat értesítené bárki előre erről. Még az igazgatót se :)
2021. jan. 2. 12:59
 2/16 anonim ***** válasza:
87%

Logikus, nem?

Január 4-én lehet elsőnek menni, és a határidő is aznap legyen? Mekkora tumultus lenne, osztályok közti keveredés, stb.

2021. jan. 2. 13:02
 3/16 A kérdező kommentje:

Hát ööö ki tudja. Hivatalos értesítést tuti nem kapnak, na de egyes tanárok már az őszi szünet előtt mondták hogy leállás lesz-és úgy is lett.

Azok is tudtak valamit. Hivatalosan persze semmit, na és nem hivatalos csatornákon?

2021. jan. 2. 13:02
 4/16 A kérdező kommentje:

"Logikus, nem?"

Teljesen logikus hogy ha jan 11.én elvileg kinyit a suli, akkor feb 11-ig még egy hónapot várjunk a visszavétellel. Totál logikus valóban

2021. jan. 2. 13:03
 5/16 A kérdező kommentje:

"Január 4-én lehet elsőnek menni, "

Jan 11-én lehet elsőnek menni, ne mondd senkinek... (ha és amennyiben, ugyebár...)

2021. jan. 2. 13:04
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
3 Szerintem az inkább a vak tyúk is talál szemet esete volt. Mindenfélét mondtak, abból valami csak bejött :)
2021. jan. 2. 13:04
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

5 általános iskolába 4-én, középiskolába 11-én.

A kérdésedből nem derül ki, milyen iskoláról van szó.

2021. jan. 2. 13:05
 8/16 A kérdező kommentje:

"Mindenfélét mondtak,"

Az a mindenféle az az volt hogy őszi szünet után leállunk. És úgy is lett.

Persze előtte a tanárok le lettek vészmadarazva. Aztán érdekes módon erre többet nem tértek ki...

2021. jan. 2. 13:06
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Arról nem tehetek, hogy nem tudsz kérdést normálisan megfogalmazni.

#2 voltam

2021. jan. 2. 13:08
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
"egyes tanárok"-at írtál. Tehát van, aki ezt mondta, van, aki mást. Ez nem jólértesültség, hanem találgatás.
2021. jan. 2. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!