Iskolai könyvtár elszólhatta magát az iskola(nem)nyitással kapcsolatban? Visszaviteli határidő
Amikor novemberben bezártak a sulik még úgy volt hogy dec 14-től lehet nyitás lesz. A könyvtár akkor azt mondta a kikölcsönzött könyvek visszaviteli határideje dec 14-re módosul. Aztán ezt lefújták, azzal hogy jan 4-re módosul.
Aztán ezt is lefújták és feb 11-re módosítottak (legújabb).
Lehet ezek már tudnak valami? Ha nyitnak a sulik jan 11-én miért kéne kitolni a határidőt feb 11-ig?
Logikus, nem?
Január 4-én lehet elsőnek menni, és a határidő is aznap legyen? Mekkora tumultus lenne, osztályok közti keveredés, stb.
Hát ööö ki tudja. Hivatalos értesítést tuti nem kapnak, na de egyes tanárok már az őszi szünet előtt mondták hogy leállás lesz-és úgy is lett.
Azok is tudtak valamit. Hivatalosan persze semmit, na és nem hivatalos csatornákon?
"Logikus, nem?"
Teljesen logikus hogy ha jan 11.én elvileg kinyit a suli, akkor feb 11-ig még egy hónapot várjunk a visszavétellel. Totál logikus valóban
"Január 4-én lehet elsőnek menni, "
Jan 11-én lehet elsőnek menni, ne mondd senkinek... (ha és amennyiben, ugyebár...)
5 általános iskolába 4-én, középiskolába 11-én.
A kérdésedből nem derül ki, milyen iskoláról van szó.
"Mindenfélét mondtak,"
Az a mindenféle az az volt hogy őszi szünet után leállunk. És úgy is lett.
Persze előtte a tanárok le lettek vészmadarazva. Aztán érdekes módon erre többet nem tértek ki...
Arról nem tehetek, hogy nem tudsz kérdést normálisan megfogalmazni.
#2 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!