Szerintetek meddig maradnak zárva a sulik?
" és már gépeket sem fogadunk az angoloktól,"
Ja. Angoloktól nem... kár hogy vannak jelentések csehektől osztrákoktól németektől szlovénoktól...
hány ember is ingázik Ausztria - MO viszonylatban naponta? olyan 5-8000?
na most Árpádig ne menjünk vissza azért a kérdésnél.
A kérdés az ITT bezárnak-e (ill ki se nyitnak) a sulik...
#PSPETI Nem tudom, hogy a "tudtok ti ennél jobbat is" hozzászólásoddal milyen kasztba soroltál engem, de ez szíved joga. Én csak a személyes véleményemet mondtam el egy mondatban, érintettségem, hogy egy egyetemista és két gimnazista gyermekem van.
A tapasztalat sajnos azt mutatja, hogy mire "hivatalosan" is észlelik, kimutatják egy vírus mutációját, az már valószínűleg rég elterjedt. Munkánkból kifolyólag a cégünk kapcsolatban áll jó pár fővárosi és vidéki patológiával. Igaz, tudományosan nem alátámasztott tény, de nem egy helyen megemlítették kb. 2020. márciusában, hogy már hónapokkal előtte - érthetetlen módon - hirtelen megnőtt a tüdőgyulladásban elhunyt idősek száma. Igaz, Kína szerint csak 2019 decemberében jelent meg náluk a vírus. :)
Remélem, neked lesz igazad!
Jó egészséget,
Zsolt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!