Lesz iskola jan 11-től szerinted?
Figyelt kérdés
2020. dec. 26. 01:11
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
63 szavazat
1/23 A kérdező kommentje:
jelenléti* bocs kimaradt
2020. dec. 26. 01:12
4/23 anonim válasza:
biztos hogy nem lesz... talán februárban. TALÁN
5/23 anonim válasza:
Kizárt. Sőt, tavaszi szünetig már nem lesz szerintem.
6/23 anonim válasza:
Valaki elégedetlen. A van kalapja, nincs kalapja ténye áll fenn a lepontozásokat illetően. 😁
7/23 anonim válasza:
Miért ne lenne? Természetesen lesz.
8/23 anonim válasza:
Még mindég nem akartok iskolába járni ?
9/23 anonim válasza:
Nekem szerencsére nem,mert már 33 vagyok.
A francokat szerencsémre.Odaadnám a fél vesémet,meg mondjuk pár lábujjamat,ha visszamehetnék még tanulni.Ja igen,meg a hajamat is,az se kell.Meg mi van még ami nélkülözhető?Más nem jut az eszembe,ennyi.De az 100% hogy futva mennék vissza a suliba és haza se jönnék,amíg ki nem jártam,ott éjszakáznék minden nap.
10/23 anonim válasza:
5-ös vagyok. 26 éves vagyok, engem nem érint ez az egész téma. Nem azért gondolom, hogy nem lesz suli, mert nem akarok menni. Augusztusban is azoknak lett igaza, akik szerint távoktatás lesz, mégis le lettek szólva, hogy lusták. Pedig utólag kiderült, hogy végig igazat beszéltek. Ennyit erről. Nem lesz itt még iskola jó darabig. Húsvétig biztos nem. De azt is megkockáztatom, hogy szeptemberig sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!