Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Jó lesz ha csak februárban...

Jó lesz ha csak februárban lesz iskola?

Figyelt kérdés
merthogy januárban nemigen lesz, arra kb mérget lehet venni már most
2020. dec. 12. 17:39
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

Mi köze a jelenlétinek a butasághoz? hm? Áruljuk már el!

aki tanulni akar az tanul ha online ha nem akkor is

aki alibizni akar az a suliba is csak melegedni jár be....

nem egy magas képlet szerintem

2020. dec. 16. 19:37
 22/34 anonim ***** válasza:
61%

A jelenleti oktatásban olyan plusz tudást is csöpögtetnek a gyerekek agyába amit a digitálissal nem lehet.

Pl digitis oktatás során a szobádban elénekled az Adott dalt? Szolmoizálod? Ábécés hanggal hangoztatot?

Fizika órán el tudod végezni a kísérletet hogy tapasztalás útján szerezd meg a tudás?

Torna? Kötelet mászol? Bukfencelsz?

Matek órán hajlong fölötted valaki aki magyarázza az egyenlet megoldását?

Magyaron kijavítják a helyesírási hibáidat? Felhívják a figyelmedet a vesszők helyes használatára? Biztos hogy megtanulod a memoritereket és nem a könyvből olvasod fel a tanárnak? Hangos olvasásnál ki szól hogy rosszul olvastad es legkozelebb jobban figyelj?

Szupi lesz majd anikor nem tudsz kitolteni egy csekket vagy az okmányirodában egy nyomtatványt?

Ezen kívül az iskola nem csak az oktatás színtete hanem a nevelésé is. Ami pedig a mai társadalom fiataljainak nagyon kell.

2020. dec. 16. 20:00
 23/34 A kérdező kommentje:

" hanem a nevelésé is"

MICSODA??? ÉS KI NEVELNE ott? A csomó életből megbukott pitiáner szar tanár? A filléres olcsósenkik? AZOK ? azok nevelnek??? na az a TIED LEHET nekem nem kell!!

2020. dec. 16. 20:05
 24/34 A kérdező kommentje:
Aki még a saját életével se bír az ne neveljen.Az neveljen aki letett valamit az asztalra (csak az nem megy el tanárnak hanem egy jó állásban ül valahol, vagy vállalkozást vezet..)
2020. dec. 16. 20:06
 25/34 anonim ***** válasza:
79%

Azért én egy diplomás emberről akár tanár akar nem nem beszélnék így. Mert ellentétben veled sokkal többet tettek már le az asztalra mint te. Ilyen stílussal és modorral valószínűleg te még egy életből megbukott pitiáner szar tanár sem lehetsz, a te szavaiddal élve.

Aki annyira okosnak és jólneveltnek képzeli magát az tudja, hogy másokról így nem beszélünk. Valószínűleg téged senki sem nevel vagy nevelt. A tipikus kamasz felfogással vagy.

Ha pedig utána nézel az iskolák nevelési-oktatási intézmények. A te fajtádat pedig nagyon nagyon kellene nevelni,hogy a társadalom hasznos tagjává válljon és egy jólmenő vállalkozást vezessen vagy egy jó állásban üljön.

2020. dec. 16. 20:15
 26/34 anonim ***** válasza:
90%
Jaj a kérdező azt terjeszti itt magáról, hogy néhány hét alatt egyedül felkészült a felsőfokú nyelvvizsgára. :D Nézd vissza a többi kérdését! Van egy tucat. Egy élettelen senki lehet.
2020. dec. 16. 20:58
 27/34 anonim ***** válasza:
87%
A tanárok tényleg nem tudnak nevelni, csak azt érik el hogy ne tekintsenek rájuk emberként. (tisztelet a nagyon kevés kivételnek)
2020. dec. 17. 00:41
 28/34 anonim ***** válasza:
71%
Régen, amikor én gyermek voltam miért tudtak? Elárulom, hogxly azért mert a szülők is úgy álltak az iskolához ahogyan azt kell, otthon pedig neveltek a gyerekeiket. Ha pedig a pedagógus szükségesnek érezte vagy látta hogy valami nem jó akkor a amellé álltak vagy legalabb a tanácsait megfogadták. A kérdező csak egy hisztis gyerek. Ha ennyire szar az iskola ő pedig meg tud mindent egyedul tanulni akkor hajrá. Van rá megoldás.
2020. dec. 17. 05:19
 29/34 A kérdező kommentje:

"csak azt érik el hogy ne tekintsenek rájuk emberként. ("

így van!! Azon tanárok 90%-a akivel én életemben találkoztam egy döglött kutya nevelésére se lenne alkalmas.. nem véletlen mennek tanárnak! Mert sehova máshova nem kellenének.

2020. dec. 17. 06:40
 30/34 anonim ***** válasza:
45%
Te még tanárnak sem fogsz kelleni ebben biztos vagyok!
2020. dec. 17. 18:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!