Meglátták a lábujjaim, most mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ma a suliban öltözés közben levettem a zoknim is és egyből mindenki odanézett, aztán csodálkozoztak. Azt mondták, hogy bátor vagyok, meghogy nem semmi, hogy meg mertem tenni. Elmondták a tesi
tanárnak és azt mondta, hogy erről még beszélünk. Szerintetek most szivatnak?
2020. dec. 10. 15:20
11/16 anonim válasza:
most ezt a kérdező vagy humorba szánta, vagy teljesen hülye
12/16 anonim válasza:
Nem online oktatás van most egyébként a középiskolákban?
13/16 anonim válasza:
Na a lábfétises srác már megint lebukott egy kitalációval. Hihetetlen, hogy erre izgul.
14/16 anonim válasza:
Csak általános iskolában van rendes oktatás, középiskolában és főiskolán online oktatás van. Ezek szerint te 19 évesen még általánosba jársz? Vaaagy... kamuztál és most lebuktál.
15/16 anonim válasza:
Ha nem szívatás (bár szerintem csak az), hanem komolyan gondolják, akkor gáz. Ebben az esetben a tesire való átöltözésnél zoknicseréről még nem hallottak? Nálunk annak idején mindenki váltott zoknit is, mert csak fehérben lehetett tesizni, évszaktól függetlenül.
16/16 anonim válasza:
Nyilván csak szívatás. A középiskolák zárva vannak. Vagy esetleg a képernyőt megosztva, közösen öltöznének át az online tesiórára? Lehet, hogy én vagyok túl régimódi, de nekem egy kicsit abszurdnak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!