Meglátták a lábujjaim, most mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ma a suliban öltözés közben levettem a zoknim is és egyből mindenki odanézett, aztán csodálkozoztak. Azt mondták, hogy bátor vagyok, meghogy nem semmi, hogy meg mertem tenni. Elmondták a tesi
tanárnak és azt mondta, hogy erről még beszélünk. Szerintetek most szivatnak?
2020. dec. 10. 15:20
3/16 anonim válasza:
XD nem tudom, nem volt az iskolátokban a közelmúltban balhé hogy valamelyik tanár, tesitanar lábfétises volt vagy valami? Másra nem tudok gondolni. Hányadikba jársz? Mert ez választ adhatna a kérdésre
5/16 anonim válasza:
Aaazigen. Vagy szívatnak, vagy te minket, vagy történt valami a sulidban, amiről nem tudsz. Kérdezd meg az osztálytársaidat, csak válaszol valaki.
Viszont ha a lábujj intim testrész, akkor bajban vagyok, az enyémet minden nap lehetett látni, amíg jelenléti oktatás volt.
6/16 anonim válasza:
"Ma a suliban öltözés közben levettem a zoknim is és egyből mindenki odanézett." Általános iskolás vagy? Mi a probléma lábujjaiddal?
7/16 anonim válasza:
Hány évesek vagytok, hogy nézitek egymást öltözködés közben? :D
8/16 A kérdező kommentje:
Nem tudtam, hogy más lábát nem szabad megnézni,amúgy azóta sem történt semmi, nem tudom mi volt az.
2020. dec. 11. 16:32
9/16 A kérdező kommentje:
Amúgy 19 vagyok
2020. dec. 11. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!